Hayatımın yüzde sekseni karanlık. Biliyor musun yıllardır karanlık tarafımda yaşıyorum sessizce. Bazen bana bakan aklı üstünler, gözlerimdeki derinlikten ve anlamdan yıllardır karanlık bir yerde yaşadığımı hissedebiliyor. Ama tahminleri tabiiki emin olmaya yetmiyor. Karanlık tarafa sahip olmak kendine ait hiç bilinmeyen bir dünyanın sahibi olmaktır. Bir kapıdan geçiş yaparsın ve sanki o kapıyı sadece sen bilirsin. Bazen başa çıkması çok güçtür. Çok zordur çok. Bir diğer insanların kabul görmesi için sunduğun tarafın, onlara göre normal gelen. Bir de sana göre normal olan tarafın. Akılla idare etmek zorundasın her şeyi. Aklın bazen şaşarsa denge bozulabilir. Sen hiç iki ayrı dünyada yaşadın mı? İşte karanlık tarafı olan insanlar iki ayrı dünyada yaşarlar. Fakat onlarda olan gizem mutlaka ne kadar gizlerlerse gizlesinler gözlerinden sızar. Karanlık tarafım var ve sadece benim çağırdıklarım oraya girer..
Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
Karanlık tarafımız var elbette. Korkunçlu :D valla ben rol yapmak istesemde yapamam, üşenirim çünküsü. Her zaman nasılsam, insanlar beni nasıl görüyorsa öyleyim. Genelde iyi tarafımda, kötü tarafımda ortada. Damarıma basılırsa öfkemi hissederler haa yok basan olmazsa :D Gül gibi geçinip gidiyoruz işte. Kimse kimseye durduk yere karanlık tarafını göstermez. En fazla öfkem var başka bi karanlığım yok. Genel olarak pozitif ve neşeli bir insanım, kötü olayların içinden iyiyi didikler çıkarır eğlenir, eğlendiririm.
Herkesin kendince karanlık bir tarafı vardır illa ki. Herkes gibi benim karanlık tarafım var. Fakat gizemli görüneceğim diye de karanlıklar prensi gibi etrafta gezinmiyorum. İnsan olarak bazen karanlıkta kalmaya ihtiyaç duyuyoruz.
Aydınlık, ışık ve insanlardan kaçmak en azından biraz da olsa huzur bulmak adına kendi köşemize çekilmek istiyoruz. Buda gayet normal bir insani tepkime bana göre. Bunda herhangi bir sakınca yok diye düşünüyorum. Fakat dikkat edip fazla karanlık tarafa geçmemek gerekiyor. Sonra sıkıntı yaşanabilir.
Karanlık taraflarım sınır aşılmadığı sürece kendi içimdedir, bir başkasına yansıtmayı veya dışa vurmayı sevmem. Haa yaptığım illegal işler var ama onlarda karanlık yan sayılmaz. Halka hizmet sonuç olarak, böyle bakmak ve bilmek lazım. Onun dışında çevreme karşı gayet pozitifim. Sinirlendiğimde neler yapabileceğimi bildikleri için bana da artık o kadar hatalı davranışlarda bulunmuyorlar.
Evet karanlık bir tarafım var. Bir iyi karanlık, birde kötü karanlık tarafım var. İyi karanlık tarafım hüzünlerim, sıkıntılarım ve hayal kırıklımdır. Kendimi yakın hissettiğim kişilere anlatırım bazen. Kötü karanlık tarafım sabrımı zorlayan, beni sınayan kişilere gösteririm. İşte o zaman tüm olgunluğumu bir kenera bırakıp nasıl davranılması gerekiyorsa o şekilde davranırım.
Güzeldi bu film. Karanlık dünyada olanlar ve aydınlıkta olanlar. Herkesin bir karanlık tarafı vardır. Sadece belli kişiler görür bunu. Benim de var. Allah kimseye göstermesin.😂
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Umursamaz görünürüm. Aslında fazla düşünen ince detaylara takılan birine bir laf etsem gece uyuyamıycak kadar hersey umrunda olan birisiyim.
Duygusuz, soğuk mesafeli dururum. Aslında olan yerinde duramayan, duygusal, kırılgan bir kız çocuğuyum.
İnsanları tedirgin eder, onların akıllarıyla oynarım. Tehlikeli olduğumu düşünürler. Aslında olan güven sorunu yaşayan insanlara arada yalan söyleyip soylemediklerini anlamak için tedirgin edici sorular soran biriyim.
Selam.. Hangimizin karanlık bir tarafı yoktur ki.. Bu karanlık taraf her zaman korkunç olmak zorunda değil ki.. Benim karanlık yanımda insanların bilmesini istemediğim bazı duygularım yer alıyor.. Keyifli geceler..
Nur topu gibi doğdu demişti doktor... bir mucizeye sebep olan doktor içimizdeki arada sırada çekildiğimız küçük karanlık odamızı nasıl farketmemisti.. orada kendimize baktımızda kabul edmediğimiz karanlık tarafımızı görmemek için mi bu oda karanlıktı.. İnsan karanlı tarafını gizliye bilen değiştirebilen efsane bir varlıktır.. ve her insanın karanlık birtarafı vardı.. BU SORU İÇİMDEKİ YAZARI UYANDIRDI 🤣🤣
Herkesin vardır. Hatta meâlen hatırladığım bir söz vardı; ana fikrini söyleyeyim.
Birisi size gösterdiği yüzü %50 Arkadaşlarına %60 Akrabalarına %70 Ailesine %80 Kendisine %90-95
Geriye kalan %5-10 luk kısım, işte kişinin sadece kendisinin kendisi hakkında bildiği, hatta bazen kendinden bile saklamaya çalıştığı ya da görmezden geldiği tarafı oluyor. İşte bu kısım karanlık taraf oluyor
Merhabalar 🎈Karanlık tarafım var tabiki. Bazen gösteriyorum bunu; göstermek gerektiğini düşünüyorum. Gendelde iyi, gülümserim ama bazen özellikle damara basılır ya hani inceden inceye, ya da bir an da gözün kararır işte o zaman tanışırlar o karanlık tarafımla..
Dexter Morgan ve onun "dark passenger" dediği karanlık tarafı geldi aklıma. Hepimizin içinde bir yerde, iyice gizlenmiş bir karanlık var. Kimileri bunu her daim gösterebiliyor. Kimileri ise bastırılmış duygularının arasında saklıyor. Ben ikinci gruba dahilim. Çünkü, çıkacak olan şey bazen beni de endişelendiriyor.
Benim karanlık tarafım bile bir çok insana göre renkli kalır. Benim en kötü halim bile minnoş. Ama ciddi ablamda karanlık tarafımı çıkarmak istemiyorum. Zorlamasınlar daha fazla 🔪 😈
Ben aslında ciddi tarafımı gösterdim tanımak isterler mesela bi tanıyan pişman bi tanımayan 😀😀😀 önyargılı düşünenlere ters köşe etkisi yaratmak da üstüme yoktur
Sinirlenince ben ben olmuyorum sanki ama kimse beni sinir krizi geçirerek kadar sinirlendirmiyor bir süredir. Çok tatlısın diyenler o hallerimi görseler ne düşünürler merak ediyorum doğrusu
Var her insanın yanında onlara göre hareket etmem ve iyi bir şey yapmak için farklı kişiler ile iletişim kurup psikolojilerini anlıyorum ve ona göre hareket ediyorum ve hayatım da artık ilk gördüğümde insanın gözüne bakarak anlarım anında...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ohooo olmaz mı ama sadece kendim biliyorum dışarıdakiler bilse ailem filan benden nefret edebilir 🤫🤭
Öyle demeyelim de gülümsemek güzeldir hemde bedava e zaten dostlarım bilir içimi .. yani her insanın bir karanlığı vardır ama her insana gösterilmez ☺️
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayat ışığımı söndürenlere karşı tabi ki var, herkesin de olmalı...