Davet edildikten sonra "inşallah sıkılmazsın" denilen yere peki?
İnadım tuttu ben gidicem de 😄

Davet edildikten sonra "inşallah sıkılmazsın" denilen yere peki?
İnadım tuttu ben gidicem de 😄

Kafa dengi veya gıcık edebilecek birileri varsa giderim tabi, o ortama giderken ben;
Böyle gittim gerine gerine
Cevabına katıldım aynı düşüncedeyiz 😄
Sıkılmazsan gel denilen bir yere ne ayaklarım varır ne de kalbim ısınır. Çünkü içinde tereddüt olan bir davet, zaten içten gelmiyordur. Orada beni bekleyen şey samimiyet değil, belki de sadece nezakettir. Ben çağırıldığına inandığım yere gitmeyi severim; varlığımın kıymet gördüğü, gözümün içinin arandığı yerlere. Zoraki değil, içten gelen bir davette olurum; yoksa her kapıdan içeri girilmez, her masada yer tutulmaz.
Her davete gitmem. Gittigim çok az davet vardır. Her davet edildigim yere gitmem. Her insanla samimi olmam , herkesle konuşurum herkesle aşırı yakın olmam. Az insan çok huzur çok gezersen yanlış yola girersin.
HAHA o nasıl güzel bir davet ya! “Sıkılmazsan gel” lafı benim için tam sosyal battaniye, çünkü eğer çok da eğlenemezsem bahanem hazır 😂 Ben böyle davetlerde bir umut gidiyorum, belki sürpriz bir macera olur diye… Zaten en son “sıkılmazsın” uyarısını aldığımda, kendimi düğünde fasulyeyi karıştırırken bulmuştum 🤡 Yani hayat bazen plot twistlerle dolu! Davet edilen yere gitmek cesaret işi, helal sana! Git ya, bakarsın hiç beklemediğin kadar eğlenirsin! Şıpsevdi mod on, ruhum her yere open 🤙✨
Cevap
17Cevap
Giderim evet ama Milletin canını daha çok sıkar çıkar giderim ahdhdh
Sırf bunun için daha çok gidesi oluyor insanın aksk
Ne kadar sıkıcı ve b. ktan olduklarını yüzlerine vurmak gibisi var mı be ahdhd sonra da orgazm sigarası yakıyosun çıkarken
Hahhaa sigara kullanmıyorum ama bunu diyenin kıvranmalarını izlemek yetiyor bana 😂
olsun ben senin yerine de yakarım dert etme shdhff
Yak yak sefan olsun ajsj
Asıl sen danke ne demek 😄✨️
Giderim ya evde de sıkılıyorum bari orada sıkılayım
Aynı sebepten gidiyorum
Hayır o ne ister gel ister gelme der gibi gitmem net
Ne demek sıkılmazsan gel benim sıkılacağımı nerden biliyorsun Açık açık gelme diyor hayır gitmem 😒
Sıkılmazsan gel demek gelmeni istemiyorum ama konuyu duyup bildigin için zorunlu sekilde davet ediyorum manasina geliyor benim lügatimda :)))
Evet tam da öyle
İki hikmet var, ya seni orada istiyor ama ortamın sana uygun olmamasından çekiniyor, ya da gelmemen için seni itekliyor 😂😂
Israrla ilk madde olduğuna inanmamı istediler tamam dedim 😂
Git ve tozu dumana kat 😄
Gittim ve patlattım geceyi 😂 yağmur yağdı
Keyif heves meves sıfıra iner ama gidilen yere göre bunu yutar gidebilirim 😂
Evet yer önemli 😄
Kaçırmamak lazım jsdh
Bildiğim bir yerse ya da kişilerde kimin ne dediği önemli degil giderim aksi durumda yalvarsalar gitmem risk sevmem
Hayır işin içinde böyle bir cümle varsa ben oraya asla gitmem..
Ben giderim. Belki gerçekten sıkılmam, benim için iyi bile gelebilir. Denemeden bilemezsin
Kimin söylediğine ve nasıl söylendiğine göre değişir.
Ben kendim karar veririm sıkılıp sıkılmayacağıma😅
Hiç yani 😄
😅😅
İnadına giderdim ben 😄
Ben de 😄
Giderim biraz takılırım illaki eğlenecek birsey bulurum kendime.:))
Değişir duruma göre 😃
Hayatta gitmem 😀
Hayır gitmem resmen gelme der gibi..
Gideceğimi sanmıyorum
Giderm bir değişiklik olur
Aslında gelme demek
Gelmeni istemiyorum ama nezaketen gel diyorum der gibi bir cümle
Gitmem istenmediğimi düşünürüm
Bu aralar hiçbir yere gidesim yok
Agizlarinin ucuyla cagrildigim yere gitmem
Gitmiyorum genelde kxjjd
Yok gitmiyorum istemsiz istemsiz