Biz hep memlekete bağlıyız yani aslen oralıyız ailece zaten de sınavlar hep orada akrabalar falan mesela en son geçen sene dedem rahmetli oldu kötü bir olay oldu sezgilerimle yaşadığım olayla milletin orada olmasıyla kurtuldum Allah'a şükürler olsun aslında babam istemiyordu sınav olacağım için benim de gitmem gerekti sonra ilk giderken sonra dönerken iki kere düşme tehlikesi atlattım Allah'a şükürler olsun bir şey olmadı 2021 sevmediğim kuzenin mecbur düğününe gitmem gerekiyordu aslında ailece gidilseydi ben gitmezdim ama yine sınav olacağım için gittim
Hayır. aksine bir yere gitmemek için çaba sarf ederim. Birisinin gelmesini gitmesini sevmem. Dışarıda insanlarla takılmak yerine evde dizi izlemeyi tercih ederim. Alışverişe çıkarsam 2 kişi çıkmak isterim. Kız kıza gezmeleri hiç sevmem bu yüzden nereye çağırılırsam bir bahane bulmaya çalışırım
Yok gitmem. Akrabalar filan zaten gelmeyecegimi bildikleri halde eve kahve içmeye davet eder ben de nezaketimi koruyarak "bilirsiniz beni gelmem" derim.
Gitmem çağırılan her yere. Sevmediğim ortam oluyor, o an işten çıkmışım eve gidip keyif yapmak istiyorum, bazen yalnız kalmak istiyorum, bazen işime hiçte gelmiyor gitmiyorum
Prensip olarak sadece yemekli Mevlüt ve düğünlere gidiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İstemeyerek gdiiyorum çok mecbursam assiri yakinsa ve çok ısrar etmişse çünkü kalabalıktan nefret ediyorum insanlarla konuşmaktan hiç hoşlanmıyorum benlik değil hiç yalnızlik bana gore olanı..