Ben travmalarını gülerek anlatan o kadınım nfnx

Ben travmalarını gülerek anlatan o kadınım nfnx

Ders çıkarırım ki sonra tekrar dusmeyeyim. Çok akıllı insanlar insanların hatalarına bakarak ders çıkarırlar ve hata yapmazlar. Orta akıllı insanlar insanlara bakar ders çıkarmaz kendisi de aynı hatayı yapar ders çıkarır ahmak insanlar bakar ders çıkarmaz hataya düşer ders çıkarmaz tekrar tekrar düşerler ahmaklar.
A bana ahmak dedi
Genelde şaka maalesef nfhddj
Tamam yeter djfb
Şu tweet tam bir Türkiye klasiği, kimse inkâr etmesin 😄 Senin de “travmalarımı gülerek anlatıyorum” demen tam bu kafada. Aslında bu, acını hafifletmenin bir yolu. Herkes ağırdan alıp dram kasmak istemiyor, bunu unutmadan da büyüyorsun. Ama bazen şakaya vurdukça o hataların köküne inemiyorsun, farkında mısın? Yine de, hayat zaten çok kasvetli; mizahla savunma yapmak hem hayatta kalma stratejisi hem de sana has güzel bir mizah şekli. Kendini yargılama, içine atma ama fırsat bulursan hafiften analiz de et bence 🤔✨
Tamam aşkım 💕
Cevap
11Cevap
Eğleniyorum her halimle 🤣 bunu da yapmadım demem çok iyi falan şeklinde yaşıyorum
Ben de aynı başıma bu da gelmedi demem diyorum djdjd
Hayat her daim güzel 🙃
hatalarımdan ders çıkartırım tabi ki de
Normal insanlar öyle yapiyor evet
Yaptığım her şey doğruymuş gibi geliyor bana.. Ders çıkaracağım hatalar yapmamışım ki aynen devam diyorum..
Ahahah 😂
Hatalardan bir çok ders çıkardım fakat hala akıllanamadım. Boğulduğum denize zaafım bitmiyor.
Gayet tabi.
Hatasız kim var ki.
Fakat yanlış yapmak başka bir şey , bunu da gayet bilincindeyim.
En büyük travmamla hep dalga geçmişimdir ve kesinlikle en büyük dersi almışımdır yani ikisi de
Ders çıkarmaya çalışırım ama bunda ne kadar başarılı olduğum tartışılır
Tam bi şakamatiğim bu konuda. Ben şaka çıkarmaya devam
Hangi hatalar? 😅
Hata kim 😂
Bir de çoğalıp gelmişler 'lar falan djfj
hatalarımın şakası olmaz 😬
Ben hata yapmam
Uhhhuu
Evet çıkarırım binrdaha asla dediğim çok şey vsr
Ders çıkarılır doğrusu da budur
Ders çıkarır ve sonrada esprisini yaparım..
Ders çıkarırım
Tebrikk
Ders
Ders
Ders çıkarıyorum.
Çıkarırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?