Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmenizi rica ediyorrrmm😂
Hatalardan ders çıkarır mısınız yoksa dize gelmez misiniz?
Görüşler için teşekkürler soruyu beğenmenizi rica ediyorrrmm😂

Ben iflah olmaz bir çomarım. :D
Hatalar insanların istemsizce yaptıkları ve tekrarı olmayan şeylerdir. Bu durumda insanlar tekrar etmediği için hata olarak tanımlanıyor ama bir hata ikinci kez yapıldığında o hata değil artık tercih oluyor.
Tabiki her insan gibi bizlerde hata yaparak doğruyu öğrendik ama hatalarımın çoğunu tercihlere çevirip yapmaya devam ettim.
Hatalarımdan ders çıkardım ama çıkardığım ders bir daha tekrarlarsam o hatadan keyif alabilmek içindi ve bunu başarıyorum.
Ben hatalarım ve tercihlerimle mutluyum.
İnsanoğlu zaten hatalardan ders çıkarmazsa bundan sonraki hayatı o şekil gider yani hatalarla dolu bir hayat olur Bu da insanı yerin dibine sokan Evet maalesef böyle çok bilmiş insanlar var herşeyi Ben bilirim ben haklıyım Yani senin diğer tabiriyle dediğin gibi dize gelmez
Cikarmam. Her seferinda daha cok hata yaparim ki daha cok s. csinlar agzima diye
Tesekkurler EİG icin
Rica
Pek ders çıkartığım söylenemez
🤍🤍🖤🖤
Cevap
44Cevap
İstemeden yaptığım her hatamdan ders çıkarırım. Ama gönüllü bile isteye yaptığım hatalarımdan da biraz geç ders çıkarırım.
Eğer ki yaptığımız hatalardan ders çıkarmazsak hata yapma olasılığımız oldukça yüksek olur gadası. Küçük büyük her hatadan bir ders çıkarmak insanın yaşamında olumlu şeylerin olmasına katkı sağlar.
Merhaba,
Evet hatalardan ders almasını bilirim. Aynı hayatı tekrar yapmak ahmaklıktan başka bir şey değildir. İnsan dersini alıp yoluna devam etmelidir.
Ben genelde hatalarımı kasıtlı olarak yaparım. Dersimi zamanında çok iyi oldum öyle büyük hatam olursa yine alırım sanırım.
Başımı çok yakmışsa ders çıkarırım bir daha tekrarlamam. Fazla zararını görmediysem asla akıllanmam devam ederim 😃
Ben akıllanmıyorum. Aynı hataya birden fazla kez düştüğüm oldu. Tatlı mı geliyor nedir, hata yapmalara doyamadım. En azından çok büyük hatalar yapmıyorum diyerek kendimi avutuyorum.
Ders çıkarırım. Hepsini kafamda tutarım. Bir sonraki benzer durumda daha dikkatli olurum. Göz göre göre hata yapmakta sorumsuzluğun kaçıncı seviyesi acaba?
Sadece kendi hatalarımdan değil, başkalarının hatalarından da ders çıkarıyorum. Bu benim ileriye dönük büyük hatalar yapmama engel oluyor.
hata olmalı kı nerde neyın yanlıs oldugunu ınsan gorebılmelı ve ılerkı adımları ona gore atabılmelı .
Bi hatayı en az 50 kez tekrarlarım.. Sonra heralde yaptığım yanlış der bi 30 kez daha yapsrım aynısı falan
Hataların üstüne gitmeyi severim adrenalin oluyor hayat çok sıkıcı haret şart
Ders çıkarıyor da yine de aynı hataya düşmekten zevk alıyorum 😂
Hatalarımdan dersler çıkarırım, onlar benim öğretmenim..
Ders çıkarmaya çalışırım ama bazen ders çıkarılsa da bazı hatalar bile bile tekrarlanır.
Gençliğimde çok hata yaptım, artık yapmam, yapamam.
Genelde ders çıkartırım ama çıkartmayıp üst üste yaptıklarım da var yani 😊
Çıkartırım, çıkarıyorum, çıkartmaya da devam edeceğim.
Ders çıkarırım birer tecrübedir hepsi benim için ona göre adım atarım gelecekteki olaylara artık
Hatalarınla günahlarınla gel…. Düzeltiriz hepsini beraberrr
Öyle dersler aldık ki çakallar yakınımıza bir kilometre bile yanaşamaz oldu
Yaş kemale erince artık yanlış yapmamayı öğreniyorsun
Hatalardan ders çıkarırım bu hatayı yapmama kim sebep olduysa fişini çekerim.
Onarılmaz hatalarım oldu
Ders çıkarmaya çalışırım
Ders çıkarmazsak hayat bizi pis döver
Hepsi için aldığım bir ders oldu.
Kafamın dikine giderim her zaman.
Çıkarmaya çalışıyorum
Ders çıkartırım tabiki
Ders çıkarır tekrar derse girerim.
Ders çıkaran tarafım baby
Görselle ne alakası var
Ders çıkarmaya calisirim
İflah olamama sanatını hakkıyla yapıyorum.
Yaptığım Hatalardan Ders Çıkarırım Kardeşim
Keşke dönebilme şansım olsa
Aaa ne akıllanması canım
Yaşadığım her şey bir tecrübe benim için.
Ders çıkartırım tâbiki de.
İkisi de oluyor ara ara😅
Mutlaka ders çıkarırım.
Uslanmaz tarafım daha ağır.
severek yaptığım hatalarım var..
Ders çıkarır not alır uygularım.
Hatalarımdan ders çıkarmaya çalisiyorum.
Hatalarımdan ders çıkarırım.
Çıkarırım
hatalar tekrarlanmamak için yapılır
Ders çıkarırım
Çıkartırım tabii ki.
Hata yapmaktan korkmam beni hatamla sevin🤣
Adam olmam ben ya
Çıkarırım
Ders çıkarırım
uslanırım
Dize gelmem
Çıkarırım