Kişilik & Karakter Hatalarinizdan ders alıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaptığınız hataları tekrarlıyor veya ders alıp birdaha yapmıyor musunuz Not : ben tekrarlıyorum maalesef Hatalarinizdan ders alıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Alıyorum evet 1 0 Yorumla
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Hatalar insanları ileriye götürmeli daha en azından tekrarlanmamali ki insana zarar vermesin 1 0 Yorumla
TommyyyMR Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Hatalatımı öz evlâdım gibi severim kollarım. 1 0 Yorumla
HrdB0X Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Alırım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne mutlu size o zaman 👏👏 Yorumla
givemethenight1 Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl tekrarlanıp duruyor 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aynı ben Yorumla givemethenight1 +1 yıl herkes aynı durumda. Aynayı kendine tutmayı biz biliyoruz ötekiler saklanıyor Yorumla Soran +1 yıl Bence de 🤣🤣 Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hatam olmadı ki hiç 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Alıyorum evet
Hatalar insanları ileriye götürmeli daha en azından tekrarlanmamali ki insana zarar vermesin
Hatalatımı öz evlâdım gibi severim kollarım.
Alırım
Ne mutlu size o zaman 👏👏
Almaya çalışıyorum
tekrarlanıp duruyor
Aynı ben
herkes aynı durumda. Aynayı kendine tutmayı biz biliyoruz ötekiler saklanıyor
Bence de 🤣🤣
Hatam olmadı ki hiç
Hayir
Kısmen