Kişilik & Karakter Hatalarından ders alıyor musun? YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yoksa yapmaya devam mı ediyorsun? Güncellemeler+1 yıl Herkes mi aynı sksksks Hatalarından ders alıyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Milky7way Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 99% +1 yıl Çok başarılı buluyorum kendimi bu konuda. Ama bazen konu işleve geldiği zaman aynısını söylemek güç oluyor. Ama gayet iyiyim yine de 😄 1 0 Yorumla
Tgggtff Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 570 cevap paylaştı. Alıyorum genelde aynı hataya düşmemeye calışırım 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. bazılarından derrssss , bazıları aşşıeı zevk meselesi AOSJSODSSLWLLSLSĞ 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Evet ders alıyorum 1 0 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hatam çok yok belki de hata yapacak dünyam olmadı 1 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayir 1 0 Yorumla
Fetih2024 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Evet cok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok başarılı buluyorum kendimi bu konuda. Ama bazen konu işleve geldiği zaman aynısını söylemek güç oluyor. Ama gayet iyiyim yine de 😄
Alıyorum genelde aynı hataya düşmemeye calışırım
bazılarından derrssss , bazıları aşşıeı zevk meselesi AOSJSODSSLWLLSLSĞ
Evet ders alıyorum
Hatam çok yok belki de hata yapacak dünyam olmadı
Almıyorum maalesef
Almıyorum
Evet hemde çok
Hayir
Evet cok