Hayatımdaki en kaypak şey keyfim. En ufak bir şeyde kaçıp gidiyor. İspirto olup uçuyor sanki, koydunsa bul :)) Birazcık yerine gelse, azalacak bir bahane muhakkak buluyor. O bulamasa ben üretiyorum zaten çünkü toplum böyle istiyor 😬 Toplum ne alaka demeyin, hemen açıklıyorum; "Ay çok güldük, kesin başımıza bir şey gelecek! "Her şey bu kadar iyi gidemez, dur bakalım ne zaman bir aksilik çıkacak!" Çok gülen çok ağlar!
Ne zaman gözümden yaş gelene kadar gülsem (ki bu eskiden çok sık olurdu ama artık hiç öyle kola içerken burnumuzdan gelecek kadar gülmüyoruz) içim bi ürperir. Cidden bu insanları, mutlu olduğumuzda ilahi bir güç tarafından cezalandırılacağımıza kim inandırdı? Bu nasıl bir motto, nasıl bir negatif çekimidir arkadaş? Hayır bir de dipsiz kuyu gibi düştüğünüz yere arkanızdan bizi neden sürüklüyorsunuz? Siz gülünce sonrasında ağlanacak bir şey yaşayacağınıza inanıyorsanız inanın, bize ne? Toplum, beni bi sal😬 Az keyfim var idareli kullanıyorum. Çok istiyorsanız siz ben güldükten sonra ağlayabilirsiniz ama, benim için mahsuru yok 😎 Zaten ben benimle ağlayacak insan aramıyorum. Ben güldüğümde, benimle gülebilen dostlarım yetiyor..✨

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer