Başımıza ne geldiyse bu edep ahlak bekçileri sayesinde geldi?

Edeb ahlak bekçileri olmayan akıllarıyla siyasete de bulaşıyor her şey onların her şeyin suçu bunların. Bir tane video gördüm adam 25 yaşında kadının 20 yaşında evliler ve 5 yıl sonra çocuk yapmayı düşünüyorlarmış kadın öyle istiyormuş olabilir değil mi bu fikir sunulabilir ki teşvik de dinlenilmeli fazla çocuk doğurmayın şu kölelik sistemine destek vermeyin. Ne kadar özgürü hür olursanız ne kadar bir şeye hapsolmazsanız o kadar size hiçbir şey yapamazlar. Hatta mümkünse evlenmeyin de aynı evde şeyin ama evlenmeyin neyse hadi evlendiniz diyelim çocuk doğurmayın özgürlüğünüze tekme atmayın. Ne kadar hür olursanız bir şeye bağımlı olmazsanız devlette o kadar köle yetiştiremez. videodaki tek sorun bir insanın 20 yaşında evlenmesi olması gerekirken yorumdaki insanlara bakıyorum edep ahlak kalmadı adamın yanında eşi dans ediyor çok da açık giyinmemiş crop , şort giymiş adama hakaret edenler mi dersiniz şimdiki erkekler kıskanmıyor yazanlar mı dersiniz sizin sayenizde ülke bu halde. Ya hiç mi dostunuz akrabanız yok şöyle yorum yapan birini göreyim takipten çıkarım sağda solda adını da yaparım ha bu insan yobaz derim Tanrı çevresindekileri sabır versin derim. Hiç mi annenizin babanızın yazdığı yorumları kontrol etmiyorsunuz Ben ediyorum çok şükür yapmıyor yapsa da silerim herkesten de Teker teker özür dilerim.
Başımıza ne geldiyse bu edep ahlak bekçileri sayesinde geldi?