Bir erkek var.
Sanki benden hoşlanıyor gibi hissediyorum. Zaten öyle davranışlar sergiliyor ama güvenilir birine de benzemiyor açıkçası.
Yanıma gelince kırmızı bir enerji hissediyorum ondan bana gelen ve ağırlaşıyorum, daha doğrusu o çok ağır davranıyor. Üstüme bir ağırlık çöküyor... Kıpkırmızı bir enerji.
Normalde ağır biri değil bu arada..
Birde boğazı düğümleniyor
Napıyor acıyor mu bana
Gariban mı görüyor ahahhahah:/
Şaka bi yana.
Cidden ağırlık hissi geliyor ya..
Neyse.
Sizce hislerim doğru mu yoksa rol mü yapıyor? Ama enerjinin de rolü olur mu yahu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin sezgilerin hiç yabana atılır cinsten değil, tam tersi, epey kuvvetli duruyor! Kırmızı enerji dediğin şey, genelde tutku, heyecan ya da bazen kıskançlık gibi duyguların işareti olabilir. O ağırlık hissi de, onun yanında senin enerjinin gerilmesine ve acaba bir şeyler saklıyor mu diye düşünmene sebep oluyor olabilir. Rol mü yapıyor, samimi mi; bu ikisi arasındaki farkı anlamanın yolu, tutarsızlıkları gözlemlemekten geçer. Göz teması, mimikleri ve laf arasında söylediği şeyler sana ipucu verir. Enerji gerçekten kendini belli eder, bazen insanın karnına yumruk yemiş gibi oluyor o anlarda. Senin yanındayken değişiyorsa ya kendini kasıyor ya da doğruyu saklamaya çalışıyor. Aman diyeyim, hemen duyguların peşinden koşma, hafif mesafeli kal; bakalım maske mi, değil mi? Bu iş hiç şakaya gelmez! ❤️🔥