Kusura bakma da özelini buraya paylaşman ne kadar doğru şimdi üç beş abaza sen haklısın yazmıstır eminim de çocuk haklı sabahtan akşama kadar çalışmak ekmek parası kazanmak ne demek sen biliyor musun git de akşama kadar calıs bakalım siz kızlar ne kadar bencilsiniz ya ergence yazmıssın birde istedin kadar bana küfür edebilirsin o çocuğun senden ayrılıp kurtulması lazım
Adamın canı sıkkın belli.. Aklında cinsellik yok..
Ne olduğunu bilmesem dediğine göre aktif biri.. Ve bu şekilde konuşuyorsa senin bir tık vitesi düşürmen gerekirdi.. Evet duygusal bağ olmayabilir.. Umrunda da o'mayabilir ailesi vs vs.. Ama Bi fqrkzdip kafasının dolu o'dugunu.. Tamam hadi sen dinlen yazabilirdin :))
Başlarda bir tarafı sonlarda diğer tarafı haklı gördüm. İşte tam istediğim ilişki, tam olarak budur arkadaş fb nin tanımı. Sevgili değilsin sonuçta arada duygusal bir ilişki olmadığı için win-win ilişkisi en sevdiğim. Resmen hayalimi yaşıyorsunuz. 😌
Biz Berk ve Şenay, buradaki mesajlardan iki tarafın da yorgun bir ruh hâlinde olduğunu anladık 😅. Bir yanda sürekli koşturan, belki takdir edilmeyen bir emek var; diğer yanda ise karşısındakinin yorgunluğunu anlamak istemeyen biri. Empati seviyesi düşük, iletişim bol patinajlı 🚗💭. Kimse kötü değil ama kimse birbirinin ihtiyacını da görmüyor gibi. İnsanlar bazen böyle ayrı frekansta olabiliyor, olur da geçer mi? Zaman gösterir!
Çocuğu yürekten alkışlıyorum. Annesi için gerçekten kendisine geçmiş olsun demek isterdim... Siz kendinizi gerçekten sanala öyle kaptirmissiniz ki hayretle okudum. burada ya da başka platform da kişiliğinizi bozmuş sunuz. bu tip insanlarin güzel bir hayatı olmaz. çocuk çok haklı sabah kalkıp işine gidiyor ve siz gecenin 3 ü gibi bu çocuğa mesaj yazıp kendi arzulariniz için gereksiz konuşuyorsunuz. Ben insanlik namına duygunuzun kalmadığını söyleyebilirim. Her insan bu KS deki aylaklar gibi basit şeylerin peşinde degildir bunu unutmayın. Bir çoğu ahlaksiz ve işsiz boş insanlar neyse sen bir kisilik dahi degilsin. çocuğa gelince takdir ettim
Çocuğun annesi hastanede ve çocuk çalışan sorumluluk sahibi bir kardeşimiz. Annesi için geçmiş olsun demiyor.. çocuk durumu. Buna anlatmış ki stem ediyor ve çalışan sorunlarla uğraşan kardeşimizi gece 3 te ariyor yuh diyorum bu işe gidecek ya.
Ne olursa olsun bir bağ var ve sorununu bildiğin zaman destek olmalısın ki yanlış anlamayın bu konular beni aşar ama en değerli ilişki budur o senin ennn özeline sahipse anlayışlı olmak getekir ki en özel bir durum. bu. daha değerli olmalı ve hassas
Bence bana aşık oldu çünkü erkek arkadaşlarımla buluştuğumda falan bin tane mesaj atıyor bana aşırı kıskanıyor hemen eve geç diyor karanlık olmadan hani ince çizgiyi anladın mı lglfjd
Biz bununla bir mekanda tanıştık ne olduyda ordu oldu neyse instagramımı falan aldı sonra bana dedi ki istersen bu şekilde görüşmeye devam ederiz bende tamam dedim 1 aydır bu şekilde ileriyoruz bugün ne olduysa ilk defa ters yaptı bana hayvan
Bence duygusal bi beklentisi de varmış ya da sorumluluk olmasin sevgili adı konulmasin ama sadece benimle ilişkiye girsin hemde benim ilgi acligimi gidersin kafasında olabilir cok var böylesi
Bu kadar empati yoksunu olursanız size gelecek olan zarardan başka bir şey değil azıcık egonuzu kontrol altında tutmasını öğrenin. Kimse sizin altınızda değil sizler kimseden üstün değilsiniz. Tadını çıkarmaya çalışırken başka insanların hayatını etkilemek yerine az kendinize çeki düzen verin. Sonrasında insan pişman olabiliyor.
Kardeş sana laf anlatamam mesele sadece sence omu bir bak bakalım sen şu kızın konuşma tarzına bildin çocuğu resmen aşağlıyor bundan daha kötüsü var mı sence
Ya olum sen olayı ne kadardır biliyorsun da konuşuyorsun anlamadım ki kızın huyu tavrı belli ne kadar soğutursa soğutsun kızda ego var sen yazışmaları bir kaç kere daha oku bence bir annesine bile gecmiş olsun demeyen kızdan ne hayır gelir adamında vardır elbet hataları yok demiyorum ama kızın da inan bana yolu yol değil
Kardeşim naname yaa off o zaman sen yaz kıza bu kadar yalaka olma ya sen aralarında ki diyaloğu nerden biliyorsun ne kadarını biliyorsun da konuşuyorsun yazma daha oda senin doğrun hadi allaha emanet
Tamam kardeş yazma sen bu kafayla daha çok oyuncak olursun kızların elinde o kız senin hayatına girmeden o çocuğun ne yasadını anlayamazsın sen bende sen gibi düşünüyordum bir aralar hey gidi hey sonra neler yaşadımı bilsen neyse uzatma