Hepsini tanıyor olamaz sanırım
Bu kişi abaza mıdır?
Hepsini tanıyor olamaz sanırım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer benimle flört eder tarzda konuşuyor.
Bir sürü kız takip ediyor :) yeni yeni de ekliyor geçen moralim bozuk halim yok dedi ama instagrama story atıyor kızları takip ediyor.
Ne yapmalıyım 😄
Bağışla da boş bir soru olmuş... Anlattığın durumda her şey açık sen bunlara rağmen durumu anlamıyorsan bırak erkeğin ne yaptığını önce kendini geliştirmeye çalış. Kişilik psikolojisi bireysel gelişim duygusal zeka. Bunlarla uğraşma boş yere. Kendindeki eksikelri tamamla once
Her insanın niyeti bir midir bilebilir misin?
Hangi insan olursa olsun yukarıda ki anlattığın olayda durum bellidir. İlla o olsun istiyorsan devam et yaşayarak görürsün olur biter. Kendinizi geliştirici kitap video okuyun izleyin biraz. Aşkın sevginin ne anlama geldiğini bilmiyorsun demekki her insan aynı mıdır diye sorduğunda göre. Özen göstermeyen değerli hissettirmeyen davranışı yapan her insan aynıdır.
Cevap
7Cevap
Büyük ihtimalle gadası
Kesinlikle abaza seninle birlikte daha bissuru kıza yaziyodur İnanlı uzak durmani oneririm
Yani aramız iyiyken birden moralim bozuk diye isyancı tarzda konuşmaya başladı :)
Sonra yazmadı bi kaç gün arayış içerisinde olduğunu düşündüm sonic olarak takip ediyor yeni kızlar
Dediğim gibi kesinlikle uzaklaş herkese aynı davraniyo bu tür erkekler sana mükemmel davranıp flört eder biraz sohbetten kaybolur gider obur kızla ilgilenir çok kız takip eden kişilerden olmaz
@Nanana12t haklısın ya neysee
Yes bence öyle abazanınız hayırlı uğurlu olsun
Laz, gürcü, abaza, çerkes hepimiz kardeşiz
Abazanin en önde gidenlerinden hem de. Hep sapık hem ilgi delisi. Uzaklaş.
Yüzde 1 milyon abaza canım ondan uzak dur sonra çok üzülürsün
Seni kıskandırmaya çalışıyor sakın bırakma yakasını
Cevabı sen vermişsin zaten.
Takilmalik kişiler arıyor kendine
azmış knka sdfdsf
Bence çok efendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?