Size yemin ediyorum.
Umudum kalmadı hayata. Savaşacak gücüm kalmadı.
intihar etmek geliyor aklıma.
Çok yoruldum
Umudum kalmadı hayata. Savaşacak gücüm kalmadı.
intihar etmek geliyor aklıma.
Çok yoruldum
Seni anlıyorum, derdini anlatsan da çözüm sunulsada bir noktada gücün olmadığını ve harekete geçemeyeceğini hissediyorsun. Maalesef dünyanın güzellikleri kadar zorlukları var. Hayat inanılmaz düşüşler de içeriyor. Ölene dek bir düşme kalkma döngüsü gibi sankim. Buna dayanamam hissi geliyor insana. Ama sana çok içten söyleyeyim inan geçiyor. Ne mutsuzluk ne güçsüzlük ne bıkkınlık, ne mutluluk ne heyecan ne huzur sonsuza dek sürmez. İyi şeyler de kötü şeyler de sonsuza dek sürmez. İnsan olmanın ölümlü olmanın durumu bunu üzerinde taşır. Bu farkındalık hayatını değiştirir. Her şey bir süreçtir. Süreçler son bulur. Önemli olan hayatta içsel olarak seni tutan ruhu bulmak. Ruh beden gibi değildir. Ruhun amacı isteği tüm hayal kırıklıklarına ve imkansızlıklara rağmen hep umudu vardır. Senin umudum yok derken bile söylediğin şey fizikseldir. Ruhunun istekleri hala var güzel insan. Onlar nedir o güzellikleri inşa etmek için çok çok küçük de olsa nasıl adımlar atılabilir? Bazen sabah kalkınca yatağını toplamak ufak da olsa sabunla yüzünü yıkamak iyi gelir bazen. Bazen sadece 5 dakika meditasyon yapmak veya sadece 3 sayfa kitap okumak. Çok ufak şeylerin büyük güçleri vardır. Sen çok değerli bu dünyaya katacak çok şeyi olan özel güzel bir insansın. Bu durumda olmayı elbette hak etmiyorsun. Bir çok insan bunu yaşıyor ancak elbette hepimizinki bambaşka hikayeler ve kişiye özel. Herkesin acısı farklı. Derinden kırıldığını yorgunluğunu anlıyorum. Ama umarım karşına harika insanlar çıkar harika güzellikler olur. Hepsini almayı hak ediyorsun. Kendinden vazgeçme. Bu dünyaya hayata diğer insanlara katacak çok şeyin var. Sana katılacak güzelliklerinde bir an önce karşına çıkmasını çok içten şekilde diliyorum.
Cevap
3Cevap
intihar etme. olumlu düşünün bence.
Zaten milyarlarca yilllik evrende maks 70-80 sene varsin onuda yasa bence, öncesi sonrası zaten hiçlik
Helva kavuracan mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?