Çok çaresizim artık yaşamamın dahi bir anlamı yok intihar etmeden önce neler yapmalıyım?

3 yıl önce babam kendinden 20 yaş küçük bir kadınla annemi aldattı üstelik bu kadın annemin kuzeniydi.

Annem bunları öğrendikten sonra psikolojisi çok bozuldu ayrıldılar. Babamın bize hiçbir maddi geliri yok. Annemin şehir merkezinde pastanesi var, çalışıp bize bakıyor. Bir kardeşim var 12 yaşında. En iyi şekilde bakıyor hiçbir eksiğimiz yok

Ama annem sadece psikolojisi bozulan üzülen kendi olduğunu sanıyor her seferinde bana senin bana ne faydan var işin gücün para istemek diyor. Öyle biri de değilim. Okuyorum derslerim çok iyiydi annemle babam ayrıldıktan sonra çok tembel bir öğrenci oldum

annem bir günden birgüne gelip halimizi hatrımızı sormadı maddiyat sağlayınca annelik yaptığını sanıyor, babamı hatırladıkça bana kızıp bağırıyor.

Yaşamaktan bıktım artık. Hiçbir amacım yok. Ona daha fazla yük olmak istemiyorum. İntihar etmeden önce son kez neleri yapmalıyım? Anneme mektup yazıp her şeyi anlatmayı düşünüyorum
Çok çaresizim artık yaşamamın dahi bir anlamı yok intihar etmeden önce neler yapmalıyım?