Vallaha İntihar Ciddii Ne yapayım Daha?

Ya yaş yeni 25 oldu bi işim yok Varlık içinde yokluk yaşatan bi babam var annemle ayrı annem yurt dışında başka bir adamla evlendi ve bu yüzden boşanıldı evet... Bir ablam var Annem sayesinde atandı evlendi çoluk çocukta şu an bunların üçü özellikle boşandıktan sonra annem evlendim bana değme benim hayatım var babam bende evlenmeyi düşünüyorum benden bişi bekleme ben sana bişi yapamam gücüm yok artık ablam banane olum benim annem yaptı bize bana da söleme baban yapacaksa sana yardımcı olur yapar diyor E bende ne bok yicem diorum aq ya Varlık da var ama babam dioki yok benden bekleme git kendin kazan kendi kendine ne yapıosan yap e ya ben nasıl yapiyim Ülkenin durumu ortada Bu yaşa kadar bi zannat öğrenmemişim mesleğim yok Ne bok yicem Bana yardımcı ol diyorum şu işe kpy şuraya söle dükkan açalım beraber baba oğul hiçbir şey olmuyosa a deki al olum a sana bu ladar git hayatını düzenini kur Yok Abi hiçbirini yapmıyor yaaa Vallaha dayanacak gücüm kalmadıı kimseye anlatamıyprum halimi Mutlu olmak istiyorum diyorum Gidiyim düzenimi kuriyim herkes gibi izin vermiyorlar Ne yapıcam abi ben ozaman vallaha ciddi intihara meyilliyim ya Kime ne anlatayım kimden yardım istiyim abi zoruma gidiyor Ne yapıcamm yaa Lütfen yardım edin

Vallaha İntihar Ciddii Ne yapayım Daha?