Centilmen kadinlara karsi kibar ama eril cesaretli iyi kalpli duzgun guclu yakisikli olmasa da olur diyeceğim adami nasil bulucam?

Bir de sey var gerici olmasin atiyorum kadin calismasin demesin ben masa basinda ders calismaktan fizik tedavilik olmus insnaim canimi psikolojimo verdim bu yolda yani benim iste calismamam evde oturuo koca oarasi yemem kendime yapabileceğim en buyuk ihanettir ben neden fizik tedabilik oldum o zaman bos bekes takilsaydim hayatimi yasasaydim bir de zorla kaoatmaya calismasin zaten acik giyinmiyorum ama sacimi ortmek de istemiyorum kadinlara deger versin malum ulkemizde sapiklarin sayisi artiyor yarin obur gun t*cavuze belki ben de ugrayacagim allah korusun ama ihtimak var boyke durumda sen cin*sel birliktelik yaşamışsın erkek eli degmis sen kirlisin or*pusun diyecek biri olmasin yani kadinlara defer versin anlatabiliyor muyum derdimi en cok 3. madd3 beni etkiliyor cocukken minibuste cpl doluyken arkamdan biri montumla cantami kaldırip bir sey surtmustu belki doluluktan canta momt otomatik kalkti biirnin paltosu surttu belki de ta*ciz bilmiyorum ama o psikolojiyi atlatamadim
Centilmen kadinlara karsi kibar ama eril cesaretli iyi kalpli duzgun guclu yakisikli olmasa da olur diyeceğim adami nasil bulucam?