Şu tipten nefret ediyorum ya. Dini kullanırrr adam zannederiz bir bakarsın sapıkoğlu sapık çıkmış..🤢

Şu tipten nefret ediyorum ya. Dini kullanırrr adam zannederiz bir bakarsın sapıkoğlu sapık çıkmış..🤢
"izin verme" muhabbeti yapan erkekten nefret ederim. içtiği içkiyi, bindiği arabayı gösteriş malzemesi yapıp sergileyenden nefret ederim. Fazla fanatik erkekten nefret ederim. Kadınlara karşı nasıl yaklaşacağını bilmeyen üslubuna dikkat etmeyen erkekten. Karı vb. Kelimeler kullanan. Öfke problemi olan / her şeye karışan erkekten. Trip atan erkekten nefret ederim...
Bende riyakar insan hiç sevmem.. Ben yapmam diyip her haltı yiyenleri ayiplayan ama kapalı kapılar arkasında birşeyler yapmaktan durmayan vs vs :))
Çok denk gelmesinin sebebi.. Çok olmaları :))... Kendi reklamlarını yaparken ahlak güzellik.. İlk fırsatını bulduklarında pislik :)).. İnsqn tuhaf bir tur
Aynen senin dediğin gibi, bu ikiyüzlülük bana da ciddi anlamda batıyor. 🙄 Dini veya başka değerleri öne sürüp, arka planda bambaşka biri çıkar ya, işte o zaman insanın inancı da güveni de zedeleniyor. Gerçek samimiyet o kadar nadirleşti ki, insanın maskesiz insana denk gelesi yok... Neyse ki suratından belli etmek bazen en sağlıklısı, içini saklamadan yaşa gitsin! 🐥
Cevap
5Cevap
Yalancı ve yapay her insan çeşidinden kaçınırım. Haset, korkak ve kibirliyi de eklemem şart.
Egolu ve küfürlü karşı cinse tahammülüm yoktur. Kibar ve Alçakgönüllülüğü severim
Hani kendini över över kimseyi beğenmez ya güya halbuki tam tersi
Neyi överse fazlaca o kişide o yok iyi anladım
Karşı cins hakkında bir şeyle ilgilenmiyorum
Uzun tırnaklı tiplerden
Kadinlarin her konuda hakli gormesi
Aşık olduklarım
Egolu olmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?