Ukala ve şımarık erkeklerden nefret ederim.
Siz karşı cinste hangi özelliklerden hoşlanmazsınız?
Siz karşı cinste hangi özelliklerden hoşlanmazsınız?
Kendisinin sakasina sacini bile ceksek kaba, okuz erkek oluyoruz ama her turlu seyi vurarak cezalandiran kizlardan nefret ediyorum. Hadi tamam hak edene vurursun ama sakayi tekme atarak cezalandirip sonra da "kiz gibi kivranma az dik dur, bir kizin tekmesiyle yere mi yatilir?" diye uste cikip beni ezmesi tahammul edilir gibi degil. Erkek kursun gecirmez mi? Ozur dileyip iyi misin demek yerine kalk ayaga amma kivrandin diyen kiz arkadasim yuzunden tum kizlardan nefret ediyorum.
Tuhaf bir kız arkadaşın olmuş. Asla tüm kızlardan nefret ediyorum deme. Genelleme yapmak doğru değil. Umarım karşına sana uygun birileri çıkar.
Ozur dilerim lafin gelisiydi o tabii ki kiz arkadasimin bencilligini hepinize mal edemem. Canim inanilmaz acidi nefesim kesildi 2 gun kendime gelemedim yani tamamen sinirden oyle konustum yoksa benim nefretim sadece kiz arkadasimin bu acimasizca hareketlerine. Yoksa onu da cok seviyorum, baska kizlarla da hicbir problemim yok. Sadece benim de insan oldugumu ve vurdugunda canimin cok acidigini bilse yeter, ozunuzde iyisiniz :)
Rica ederim. Boyle dusunmene sevindim
Olmasi gereken bu. Karsima hep boylesi ciksa yine hepinize mal edemem. 100 kisi de boyle denk gelse 101. nin mukemmel olma ihtimalini degistiremez bu. Tesekkur ederim bu kim kusan tepkime anlayisla yaklasarak beni insancillastirdiginiz icin :)
Ne kadar kibarsiniz, ben teşekkür ederim
O kadar canim yanarken dahi yarim saat sonra kalkip yanina gidip sarildim ve sorun olmadigini, ona kizmadigimi soyledim sirf vicdan yapip icten ice kendini uzmesin diye. Umarim hak ediyordur bu kadar iyi niyeti. Canavar sevgilim de dahil tum kadinlar cicektir, kibar olmak da vazifemizdir rica ederim efendim iyi aksamlar dilerim.
Size mutluluklar dilerim. Iyi aksamlar :)
Tesekkurler nefretimin disinda kalan iyi kiz :)
yapmacık tavırlar
egoist hareketler
düşüncesizlik
insanları küçük görme
kusurlardan birşeyler elde etmeye çalışma, kendine koz çıkartma, tehdit etme.
bilmediği halde biliyormuş ayağın yatması 2. dakika dürüst olup bilmiyorum demekten çekinmesi
vs
vs
vs
vs
vs
vs
vs
Her kızla yakın olan, kimi sevdiği belli olmayan yalan söyleyen ufak bir zorlukla kaçan ya da arkadaşlarını satan zayıf karakterli erkeklerden nefret ederim
Israrcı olması beni soğutur. Ama böyle şımarık çocuklar gibi ısrar hani istediğini yapmazsan küser konuşmaz laf sokmaya çalışır ya öyle tiplerden hoşlanmam
Cevap
28Cevap
Kazma sapı , öküz , sığır , medeniyetsizlik , anlayissizlik ohooo onlarin her seyi batabiliyor bana :D
Egoist olması salak davranışlar sergilemesi gevsek davranması vs vs
çok konuşan ve saçma sapan fikirleri olan kadından nefret ederim
kibir, aşırı özgüven, ciddiyetsiz lakayıt davranışlar..
Güvenmiyorum diyen kadın artık o cümleden bıktım, nasıl bir olaysa güveniyorum diyen kadın olmuyor iyice tanıyıncada ben sana çok güveniyorum diyor, dengesiz kadınla uğraşmak can sıkıyor
Kendini beğenmişlik, bir havalar, afralar tafralar
Yaşının adamı olmayan heriflerden, yalancılardan, iki günde ölürüm sana palavrası atan tiplerden, seçiçi olmayan nefes alsın yeter modundaki abazalardan nefret ederim..
Boş konuşup çok bilmiş gibi davranan kızlar intahar sebebi.
Aşırı argo küfür kullanımı bir bayanda en nefret edilesi bir özelliktir fikrimce.
öküz gibi toplum içinde bagıra bagıra konusup kufur etmeler
samimiyetsizlik ve ciddiye almama.
Kendini bir bok sanan erkeklerden nefret ediyorum
Kizlari etkilemek icin sürekli komik olmayan espriler yapan erkek 👎
Durus harbi adam gibi adam olsun.
Malisef simdinin erkekleri kadin kadinlar etkek gibi.
çok sevdimi bile bile bir yanlısşım olmadığınıda kensisi söylelediği halde başkasını ağızna bakarak beni terk etmesi
Samimi sicak kanli mutevazi şirin kizlardan hoslanirim
ukala erkeklerden nefret eden kadınların huyu kurusun :))
Ukala ve şımarık kızlar
Kişisel temizlik onemli
sürekli ilgi bekleyen kendinden tiripli kadınlardan nefret ediyorum
Ukalalıktan ve aşırı egodan nefret ederim.
Kendini begenmis tiplerden ve havali tiplerden
bencil, ucari, özgüvensiz
egoist olması veya çok vıcık vıcık olması
boş konuşan kızlardan
Akliyla hareket edemiyorlar ya hani ona 😒
Ukala davranan erkekler.
Ukala , şımarık , saygısız..
samimiyetsiz ve içten olmayanlardan nefret ederim
Egoistlik iki cinste de.
Sinirli , bagiran kadinlardan nefret ederim.
kaba ve cinsiyetci
Sevgilisinin olması
Erkeklerle samimi olan kızlar
bencillik
Ego, kibir.
o kadar çok ki nedesembilemedim
kendini üstün görmeleri beni deli eder !!
Beyaz pantolonun altına kırmızı don giymeleri
aşırı özgüven, ciddiyetsiz lakayıt davranışlar..
sısko olmaları ve kılları
cinsiyetçi ve egolular
gevşeklikten
Bıyık başkan ya
Abaza olmaları
Imm ukalalikk
He işte ondan
Yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar