Kişilik & Karakter Karşı cinste en nefret ettiğiniz özellik nedir? ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar, karşı cinste en nefret ettiğiniz özellik nedir?Fav couple Güncellemeler+1 yıl Güncel Karşı cinste en nefret ettiğiniz özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Küfürlü konuşmalar, yersiz şakalar, ego, durduk yere flörtöz davranışlar... 1 0 Yorumla
Erayucak Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Tripli olsun ama fazla olmasın. Ön yargılı olması. Dinlemeden yargı yapması vb 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Genelleme yapmalarından haz etmiyorum.. Zaten genelleme yapacak zekaya sahip ise uzak durmayı tercih ediyorum.. 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Terbiyesizlik, saygısızlık. 1 0 Yorumla
anılreis Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl gelen geçenle muhabbet kurması, hayatına her an yeni insan alma potansiyeli olup basit bi insan oldugu imajı vermesi 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. zeki olmaması beni mahvediyor 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kolye takmaları. Kötü kokuBoş laf/söz 1 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ego, cinsiyetçi yaklaşım, kabalık,... 1 0 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Tutarsızlık olunca sinirlerim hat safaya çıkıyor.. 1 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Gelen gidene vermesi 1 0 Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Bencillik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Küfürlü konuşmalar, yersiz şakalar, ego, durduk yere flörtöz davranışlar...
Tripli olsun ama fazla olmasın. Ön yargılı olması. Dinlemeden yargı yapması vb
Genelleme yapmalarından haz etmiyorum.. Zaten genelleme yapacak zekaya sahip ise uzak durmayı tercih ediyorum..
Terbiyesizlik, saygısızlık.
gelen geçenle muhabbet kurması, hayatına her an yeni insan alma potansiyeli olup basit bi insan oldugu imajı vermesi
zeki olmaması beni mahvediyor
Kolye takmaları.
Kötü koku
Boş laf/söz
Ego, cinsiyetçi yaklaşım, kabalık,...
egolu ve vazgeçilmez sanmaları
Tutarsızlık olunca sinirlerim hat safaya çıkıyor..
Tripçi ve umursamaz olması
Gelen gidene vermesi
Bencillik
Dedikodu
Dünyanın etrafında dönüyor sanması
Yapmaciklik
Aldatmasi
egoo
Küçük seyli olmasi
Ego ve patavatsızlık
Ego nefret ederim
Kötü koku