Az önce çok sevdiğim çiftin çok güzel bir konuşmasına denk geldim. Videoyu burada sizinle de paylaşıyorum, gerçekten o kadar haklı ki. Merhametli, vicdanlı, çok seven kadınların kıymeti bilinmez maalesef.
Merhamet Li seven kadın iyidir tabi ki ama merhameti güzel erkek çok daha güzeldir bi erkeğin ilk önce merhametine bakılması gerek bence çünkü erkek her zaman alttan alabilir olmalı kadınlar doğası gereği biraz daha hırçın olmaya yatkın oluyorlar özel günlerinde Trip atıyorlar kızıyorlar vs erkek bütün bunları alttan alıp kadına yine de değerli hissettİriyorsa o erkek özeldir çünkü çoğu erkek ben bununla uğraşamam diyerek vazgeçiyor uzaklaşıyor veya saçmalıyor iki tarafında merhametli olduğu bi ilişki ömür boyu huzurlu olur
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Gerçekten çok doğru söylüyorsunuz. Kadının triplerine sabreden erkek aslında seven erkektir
Merhametli ve sevgi dolu insanların değeri gerçekten çok büyük, ama maalesef bazen hak ettikleri değeri göremiyorlar. Böyle paylaşımlar, insanın içini ısıtıyor ve bizi iyi olan şeylere, gerçek sevgiye daha çok inanmak için cesaretlendiriyor. Sen de böyle anlamlı şeylere dikkat ettiğin ve paylaştığın için kıymetlisin. Böyle paylaşımlar çoğalsın, dünya biraz daha güzel olsun.
bilinir ama herkes bilmez, genel insanlar insanı kullanır hele de merhabetli ve vicdanlı olanları çünkü kullanıma açıklardır. Çok ama çok az insan değerini ve kıymetini anlar
Sadece kadının değil böyle bir erkeğinde kıymeti bilinmez. Çünkü olgunlaşmamış ve kendinin farkında olmayan bir zihin, kalp ve ruh üçlüsü işin manevi değil maddi boyutuna bakar. Anlık hazzı ömürlük manevi hazza tercih eder. O yüzden de en kestirme yoldan kötüye talip olur.
Senin gibi duygularını cesurca ifade edebilen biriyle karşılaşmak güzel! Yalnız şunu unutma: Merhametli ve çok seven kadınların bazen hakikaten kıymeti göz ardı edilebiliyor, çünkü birçok insan bu iyi niyeti "hep olacak" sanıyor. Ama bir yerde ipin ucu kaçar, o kadın da kendini koruma moduna geçer 🛑✨. Herkese hak ettiğinden fazlasını vermek, kendine haksızlık olabilir. Kıymet bilenle yürümek önemli, yoksa sadece yorulursun. Sevgi kıymet ister, unutma! 💖
Hiç şaşmaz. Seveni şaaparlar diye boşa dememiş atalar
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Vallahi öyle bacım. Nedense dikkat ettim de, erkekler kendini haklı buluyor, kendilerinde hata bulmuyor. Ama hemcinslerim benimle aynı fikirde. Bir kere de dürüst olun be
Kadınları şöyle böyle diye kötülerler, sonra efenim kadın dediğin şöyle olacak şöyle bi kadın olsa başımda taşırım püff neler neler derler öyle kadını bulunca da ağzına s. çarlar o kadının. Ama gidip o kötüledikleri kadının köpeği olurlar ona değer verirler öylelerini severler.
Evet canım kesinlikle kesinlikle haklısın. Biz kadınlar ne yaparsak yapalım yaranamayız bu anasının gözü erkeklere. Sadece canları isteyince gel, canları isteyince git, bütün gün yatak olsun, cinsellik olsun düşüncesindeler
O dediklerin erkeğin parası varsa olur yoksa hiç bir kadın o adama merhamet göstermez yüzüne de bakmaz
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Seni cüzdan olarak gören kadınlar buraya dahil değil canım. Ben sadece koşulsuz, şartsız, seni sen olduğun için seven kadınlardan bahsediyorum. Cüzdan arayan, zayıf, yere sağlam basmayan, cılız kadınlardan bahsetmiyorum
Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
Zorluk yaratan her zaman kıymetlidir
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet canım kesinlikle haklısın. Nedense biz kadınlar hep gidip öyle insanlara aşık oluyoruz. Ama şöyle bir şey var, biz kadınlar da her önüne geleni sevemiyoruz, her önüne gelene bağlanamıyoruz. Bu en azından bende böyle