Bir erkek sadece görür, beğenir, işte bu der, sever, ister, eşim olsun, evlenip mus mutlu bir hayatımız olsun der. Bir kadın ise çok çok parsm olsun, yatım katım, evim, villam, arabam olsun nerde akşam orada sabah, vur patlasın çal oynasın, her an her gün, her akşam başka bir erkeğim, başka bir maceram, başka bir hazzım olsun ister. Arada ki farkı sen bul. Tabii ki şiddet kimden gelirse gelsin karşıyım. Ama kadının biz erkeklere yaşattığı travmaların yanın da bir kaç okayın abartılarak gözlerimizi oyarcasına her yerde anlatılıp afişe etmeleri, siz kadınların bu gün nerden nereye geldiği gerçeğini örtemez. Kadın çok çok daha vurdum duymaz, acımasız, onursuz ve karaktersiz. Aşka zerre inanmaz, erkeği bildiğin paramatik görür ve artık hiç bir şeyden de korkmayacak kadar gözü dönmüş.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Söylediklerin dünya hayatı için evet gerçekten öyle diyeceksin ki ama dünyada yaşıyoruz evet ama inancı olan biriysen birde bunun diğer dünyası var derim neyse Merhametli ve sadık kadın bu dünyada kendini kullandırtmayan ve namuslu kadındır. Sadakatsiz ve merhametsiz kadınsa kendini kullandırtan ve bunun farkında olan kadındır, inançsız ve yolun sonunun nereye gideceğini bilmeyen ya da düşünmeyen, düşünse dahi Allah’ın karşısına çıkınca orada özür diler kendimi affettiririm mantığında ki kadındır😄 ama o işler öyle olmuyor işte, bu dünyada edepli, ahlaklı, şerefli , merhametli ve namuslu ve şefkatli olacaksın ki ee tabi insanız yine hatalarımız olacak elbet olduğunda ise bu dünyadayken af dilememiz gerek , sonradını takdiriyse Allah’a bırakanlardan olmalız🙂
Katılıyorum bence şöyle birşeyde var erkekte kime kalbini açsa hemen bu benim elimde diye düşünüyorlar bu konu ile alakalı çok güzel bir söz var "iyi adamlar yalnızlıktan ölüyor, iyi kadınlar kötü adamların penceresinden gök yüzüne bakarken"
Hayır katılmıyorum akıllı ve kendi değerini bildikten sonra sadık merhametli kadın mükemmel bir kadındır. Ama Toplum olarak ilişki yürütmenin ortasını ne erkekler ne de kadınlar becerebiliyor hep bir ego kasma var