Kadere kızmak doğru mu?

Hepimiz bazen haksızlıklara uğruyoruz evet ama ben 3 yıldır bazı şeyleri kabullenemiyorum…tam 3 yıl önce bugünlerde hayatımın en güzel zamanlarını yaşıyordum, hem şimdiye kadarki en iyi ve prestijli mesleğime sahip olmuştum hem de aşık olmuştum.. ancak zamanla anladım ki aşık olduğum adam beni aldatmış, mesleğim ise beni yıpratmış.. babam çok hastaydı, mesleğimi bırakıp İstanbul’dan memleketime geri geldim, o adam ise zaten beni hiç sevmemişti.. ancak ben hala İstanbul’a gittiğimde o adamla yaşıyorum sanki, onun bana yaşattığı güzellikleri ve haksızlıkları hatırlıyorum. Dönüşte ise hep ağlıyorum…ben onu nasıl unutacağım? Hayatıma başkaları giriyor ama o sanki bir yerde duruyor hep. Biliyorum ne sevgime ne de saygıma layıktı ama gönlümü ondan asla alamıyorum işte. Onu ilk gördüğüm andan beri çok seviyorum hala. Onun beni zerre kadar sevmediğini bilsem de…Zaten geçen gün ona son mesajımı yazdım ama kalbimde sonlandı mı elbette hayır. Lütfen saçma sapan yorumlar yazacaksanız hiç yazmayın çünkü bu satırları çok derin bir acıyla yazıyorum.. insan kalbinde böylesine iz bırakan birini unutabilir mi? Bu arada beni şuanda gerçekten çok seven ve sayan biri var ancak ben onu sevmiyorum ve bunu biliyor ancak beni beklemeye devam ediyor.. şans vermeli miyim sizce beni sevene? Teşekkürler şimdiden güzel yorumlar için,

Kadere kızmak doğru mu?