ailem hariç hiçbir şeye sahip değilim
ne arkadaş ne sevgili ne iş
ailem hariç hiçbir şeye sahip değilim
ne arkadaş ne sevgili ne iş
Hayatın iniş çıkışlarla dolu bir yolculuk olduğunu unutma. 32 yaş, yolun sonu değil, belki de yeni bir başlangıcın eşiği. Düştüğün yerden kalkmanın gücünü kendinde bulacağına, karanlığın ardından güneşin nasıl doğacağını göreceğine inanıyorum.
Bu yazdıkların epey yorgun hissettirmiş, içindeki boşluğu görebiliyorum. Ama bak, yolun sonu falan gelmedi. Herkesin düşüşte olduğu, kendini yalnız hissettiği dönemler olur. 32 yaş, toparlanmak, hayata yeni bir sayfa açmak için hiç geç bir yaş değil. 🌱 Zor zamanlar fırsatlardır, sıkışınca yeni yollar çıkar önüne. Kırıklıkların yolun sonu sanma, her şey değişir. Kendi gücünü küçümseme, bu yalnızlık da geçer. Güzel günler bitmedi, sadece biraz dinleniyorsun belki de. 💪
Cevap
25Cevap
İstememişiindir ya da geleni itmişsindir ya da bununla internetten tanıştım kötüdür bu o arkadş tanıştırdı hiç sevmem gibi yapmışsındır
zaten sahip olduğun en değerli şey aile ve sağlığın , geri kalan her şeyi elde edebilirsin ama aile ve sağlığını kaybettiğinde geri kazanamazsın
Geçici bir boşluktasin karamsar duygulara bürünmüşsün zamanla geçer her insan buna benzer boşluklara düşer.
32 yaş güzeldir ya neden öyle dedin birkaç ay sonra ben de Aynı yaşta olacağım
Bendensin rahat ol ben 35im üstüne de tonla borçluyum 😂
Geçmiş olsun zor durum gerçekten
İş sevgili para yoksa
Hayat bir şekilde devam eder
Hayır hala bir umut var pes etmek yok gayret var.
Uğraşmak lazım demek. Bir şeyin olması için.
Kuyudan her zaman çıkış yolu vardır
Neden böyle düşünüyosun yaşlılar gibi
yaşlı değil miyim zaten
senı yukseltmek lazım
Daha yenı başlıyorsun
Can çıkmadıkça ümit kesilmez
Üniversite mezunu musunuz
yarıda bıraktım😭
Hangi bölümdü
psikoloji
Tam bölümünü bırakmışsın sen de
yanlış bir seçimdi
maalesef
neden dibe indin knka o kadar çık yukarı
çok olumsuzsun
Günaydın yolun sonu falan değil
Yaşlandık shshshsh
Gelmedi.
Niye çalışmıyorsun
Ölmezsin korkma
daha yeni başlıyor
Bi de vertigo var diyorsun sanırım
evet
Gecmis olsun. Dinlerle aranız nasıl peki?
kırgınım
Anlıyorum soruyu ilerlettirip kotu bir söz ağzınızdan çıksın istemem.
Peki kendinizi mükemmel ve hatasız biri olarak görür müsün? Mesela eş veya sevgili seçiminde bir hata yapmış olamaz mısın?
Nerde yaşıyorsun
Arkadaş kolay
Evllık dusunuyonmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?