Yaşamaz olur muyum en dibini yaşıyorum hem de
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaşamaz olur muyum en dibini yaşıyorum hem de
Canımıza bile kıysalar bağlantıları guclu ve para gücü varsa dışarıda tekrar yasayabiliyorlar bu da adaletin olmadığını net şekilde gösteriyor sıkıntılı donem kaygı fazlaca insanlarda var
Nevra, maalesef senin gibi pek çok insan benzer duygular içinde, hiç kendini yalnız hissetme. Şu anki ekonomik şartlar, belirsizlikler ve toplumsal olaylar insanın geleceğe dair kontrolünü kaybetmiş gibi hissettiriyor. Evet şıkkı kesinlikle sana daha yakın, samimiyetini hissedebiliyorum. Ama şunu unutma, elinde olanlar için plan yapmak, belirsizliği biraz olsun azaltabilir. Yine de bu sıkıcı duygu geçici, kendine haksızlık etme! 🍀
Cevap
11Cevap
Türkiye'de yaşamayan birisi olarak Türkiye'nin kendisi ve geleceği açısından endişeliyim. Ne umduk ne bulduk. Güzelim ülke ne hâle geldi.
Gurbetçiler lütfen yorum yapmasın hatta bence oy bile kullanmasin
Onlar gitmeden rahat yok.
@Le_EtolieOttomane bunu kendi yorumuna yaz lütfen. Benim yorumuma gelip polemik çıkarma!
Polemik vs çıkarma niyetim yok fakat nasıl isterseniz hanımefendi! Kusura bakmayın
Hayır şu anda öyle bir kaygı yaşamıyorum. Olumsuzluğa kapılmadan kendimi geliştirmek ve mesleğimi en güzel şekilde icra etmek gayretindeyim.
Hayır elhamdülillah, gelecek parlak gelecek Osmanlı
Türkiye de gelecek kaygısı olmayan varsa taktik versin.
Sadece gelecek kaygısı değil ki, sokakta yürüyen, durakta bekleyen tüm insanlar mutsuz. Birisi acaba ay sonunu nasıl getireceğim diye düşünüyor. Diğeri acaba kirayı nasıl ödeyeceğim diyor. Çocukların okul masrafı ne olacak diye kafasına takıyor.. Sonra insanlar neden yurtdışına kaçmak istiyor..
Evet yaşıyorum, ve hayalim yurt dışına gitmek.
Yaşamayan akepelidir ya da ona yakın bir şey
Evet yaşıyorum
Evet
Yaşamayan mi var
yüzde 43 hangi ülkede yaşıyor merak konusu
Şu an icin hatir
maalesef
Yaşamak istemiyorum
Evet
Hayır
yaşayanda var yaşamayanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?