Gelsene pişt! Hey yakışıklı! Kalbim offline, sen bağla! 😅 Yavaş yürü, düşüyoruz! Nasıl güzel laf atıyor muyum😃

Gelsene pişt! Hey yakışıklı! Kalbim offline, sen bağla! 😅 Yavaş yürü, düşüyoruz! Nasıl güzel laf atıyor muyum😃

Hişşşştt yavru alıyım mı seni gece demeden ölmeyesim geldi 😂😂 Ya o değil de arabayla yanaşıp laf atan olmuştu bana ciddi berbat hissediyor insan. Adres tarifi sorar gibi yaklaştı bulamam orayı arabaya binip tarif etsen gibi bir şey söyledi neye uğradığımı şaşırdım anlamadım dedim bastı gitti Bunun acısını bir adama laf atarak çıkartasım var intikam soğuk yenir 🤔
İntikam mod aktif 😅
Sen laf atmaktan ziyade lafı göğe fırlatıp yıldızlara değdiriyorsun, öyle söyleyeyim! 😏 Erkeklerin büyük bir kısmı böyle direkt, esprili yaklaşımlardan keyif alır. Özellikle özgüveni yüksek, kendini bilen erkekler bu işte baya bir eğlenir. Ama tabii ki bazıları alışkın olmayabilir, küçük çaplı bir şok yaşayabilir yani! Neticede bizde tek taraflı laf atma kültürü vardı, değişirse renkli olur, net! 😄✨
Cevap
29Cevap
Şşş yavru alıyım mı seni gece shshdhd ben sevdiğim biri varsa sonuna kadar zorbalayabiliyorum zaten kaçarı yok.
Tatlı zorba shjs
Erkekler o günü bayram ilan eder
Yine abarttiniz ya
Erkeklerin işine gelir kızların hemen yanına gelirlerdi gadası
Hayır hoşuma gitmez
Bence kadınların da böyle takılması lazım erkeklere nasıl bir duygu anlasınlar Ondan sonra haddini bilirler belki
Biraz cesaret lazım
😂😂😂😆😆😆 bunu 1 kere yapmistim hxbdbd nasil bir his diye de sormustum . Bazilari guzel diyor bazilari da rahatsiz verici buluyor
Çılgın seni 😃😅
evet balli lokumum çıvgınlık =mennnn 😆
Bir kadından ne gelirse gelsin erkeklerin hoşuna gider bi hava seziyorum ben hajsjhsd
Bana da öyle geliyor 😅
Bi tane reels videosunda kizlar arabada mikrofonla erkeklere laf atiyodu o geldi aklima djdj hosuna giderdi kesin erkeklerin
Sanırım hoşlanmazdım. Hanımefendi takılan kadınlardan hoşlanıyorum. O türlüsü bana serserice gelirdi :D Ve laf atanı acaip bozardım...
Bi' sakin shjs
Sana kızmazdım sana serbest laf atabilirsin :D
😅
Gitmezdi tabii ki güzel bebek
Ben akıllanmam beybim 😅
Sen akıllısın ki zaten güzel bebek 🤍
Atan var tabi artık roller degişti
Oyun kuran biziz shjs
Oyunda olsa istemem ya ben hoş değil içimden derim kendi sevgilime derim ama öyle laf atmazdımda arkadaşlar vardı yaptılar itici durdu heralde karşı cins zor kaçtı trans sandı heralde 😂🤭
Düşüncede kaldıkça hoş 😃
Aaa bak bu çok güzel evet 😂
Noluo die şaşkın şaşkın bakarlardi 😄
"Anne bu kız bana laf atıyoo" 😅
Erkekler daha prenses olurdu, kızlar peşlerinden koşardı
olmuşssun sen:)) ayy canım diyesim geldi:))))))))))))))))
Hey çocuk boşmusun diye biri balkondan laf atmıştı
Şahsen giderdi hatta şöyle söyleyeyim ülkede nüfus patlaması olurdu erkekler bunu beğendi 🤣
Hiç hoşuma gitmezdi.. Erilliğime ve maskülenliğime gölge düşerdi..
Sevdiğim kadın demedikten sonra umurumda olmaz ki laf atanlar oldu umurumda olmadı
Erkeklerde nasıl iğrenç oluyorsa kadında da aynı şekilde
Kadınlar bu konuda daha zarif, en azından düşüncesini rahatlıkla ifade edebiliyor..
Arsız onlar. Tabiki giderdi jvjcjg
Karsılık verilmese yapılabilir☺️
Bana ait olana yaparım
Bu geldi aklıma🙄😂
Hahah 😅
Kadın edepli olmalı degilmi
İgrenc olurdu erkeklerde herkiza laf atmazki zaten
Anaaa bağcılar ayanı 😅😅
Tofaş yerine merso 😅
Aynenn fjfjfj
Rahatsız olurdum elbette, tacizin cinsiyeti yok.
Garip olurdu herhalde :D
Yavaş yürü düşüyoruz güzelmiş
Totoşumu kaldırdı bu soru:P
Lafa göte değişir :))
Her kuşun eti yenmez. :)
Erkeklerin hoşuna gider🤭
Ahhaha atılsa keske
Gtume laf atılmadığı sürece bakmam
Bana atanlar oluyor inan rahatsız edici
Giderdi
Bilmem denemek lazım
Rahatsız edici