Mesela olan bitene inanamıyorsun, sanki bir rüyanın içindeymişsin gibi... Acaba gerçekten bunları mı yaşıyorum diye düşünüyorsun.

Mesela olan bitene inanamıyorsun, sanki bir rüyanın içindeymişsin gibi... Acaba gerçekten bunları mı yaşıyorum diye düşünüyorsun.

"Sanki ben yaşamadım da biri bana anlatıyor gibi..."
Bazı anlar vardır; o kadar hızlı geçer, o kadar derin sarsar ki, insan ardından sadece bakakalır. Ne hissettiğini anlayamaz, ne yaşadığını adlandıramaz. Kalbin bir köşesi ağrır ama nedenini bilemezsin.
Birisi şöyle diyebilir mesela:
"Gözüm gördü, aklım yetti ama kalbim yetişemedi."
Bazen bir kayıp, bazen bir değişim, bazen de mutluluk bile o kadar büyüktür ki insan yabancılaşır kendi hayatına.
Bir noktada herkes şöyle der içinden:
"Bu benim hayatım mı gerçekten?"
Ama bu da insan olmanın bir parçası. Yaşamak bazen anlamaktan önce gelir.
Zamanla çözülen düğümler var, ve bazıları da hiç çözülmez ama kabullenilir.
Tam da yaşının getirdiği o şaşkınlık ve sorgulama hali var cümlelerinde 🍃 O anlarda insan kendine “Gerçekten yaşıyor muyum?” diye sorarken, sanki her şey bulanıklaşır, zaman yavaşlar gibi olur. Bu, bazen zorlayıcı olsa da büyüdüğünün ve derinden düşündüğünün bir göstergesi. Yaşamak demek, bazen anlamakta zorlandığın şeyleri de kabullenmek demek. O yüzden kendine çok yüklenme, böyle hissetmek oldukça insani 🎈
Büyümek istemiyorum ben İrem fazlası büyüdüm
O yaşlarda bu kadar yük ağır gelir tabii, hele son dönemin dünyasında. Ama fazladan büyüdüğünü sandığın o hâl, zamanla güce dönüşüyor 🍀 Kendine fırsat ver, biraz mola al. Kimse “her şeye yetişmek” zorunda değil ve sen de değilsin. Şu an kaybolmuş gibi hissetsen de yavaş yavaş yolu bulacaksın, inat etme ama acele de etme.
Cevap
14Cevap
hayır anlıyorum çok iyi
olmustu olmaya devam ediyor arada
Oluyor şu an bile ne yaşıyorum ben diyorum kendi kendime
Hayırlısı
Bazen karsindaki kişinin çok güçlü biri oldugunu hissedersin. Ve bizi üzen şeyler, aslında bizi hayata hazırlar. Daha güçlü olmamız için...💗
İlkten anlamazdım niye ben niye bunlar başıma geliyor derdim ama sonra yaşlandıkça sınavlar ola ola anladım her şey benim iyiliğim içindi
Bazen öyle düşüncelere sevk ediliyorum ama sonuç olarak rüyaysa bile yaşıyoruz bir şekilde napalım
Evet, daha sonra yaşadıklarımın sebebini anlıyorum.
Bazı zamanlar ben ne yaşıyorum dediğim oldu ama zamanla kabullenmeyi ögrendim
Cevap vermek istedim ama ne demek istediğini anlamadım. Galiba bende olmuyor o.
Hissi kablolu vukuyum xd
Oluyor ara ara bazen
Rüyada elin kesilse korkma elin yerindedir, dünya bir rüyaysa başına gelen felaketlerde geçicidir (LA TAHZEN)
Hayir..
Iyi misin?
İyiyim teşekkür ederim 🙏🏻
Takmayin kafanıza.
Olabiliyor ama yüzleşmek önemli
Hayır gayette farkındayım
İnsanları anlamıyorum direkt
Anlasam zaten evliya olurum
Olmuştur oluyordur
Oluyor
Bazen oluyor evet
O hep var