Sonra yavaş yavaş mantığım değişti. Hatta dünyaya bakışım, eşyayı görüşüm, insanları anlayışım değişti. Vâkıa bunlar bir günde olmadı. Hatta çok güçlükle ve adım adım oldu. Hatta çok defa bana rağmen oldu. Fakat oldu.

#inci🎶🩷
Sonra yavaş yavaş mantığım değişti. Hatta dünyaya bakışım, eşyayı görüşüm, insanları anlayışım değişti. Vâkıa bunlar bir günde olmadı. Hatta çok güçlükle ve adım adım oldu. Hatta çok defa bana rağmen oldu. Fakat oldu.

#inci🎶🩷
Keyifli okumalar dilerim. 🙏 kafamı boşaltmak için genellikle sitede takılıyorum burada cevap yazmak beni hayatta ki sorunlardan uzaklaştırıyor. birde şarkı dinlerim film dizi izlerim. spor yaparım bazen de dışarı çıkar dolaşırım biraz.
Kafam dolduğunda en çok yürümek iyi gelir, adım attıkça düşünceler azalır.
Bazen sevdiğim bir şarkıyı açarım, gözlerimi kapatıp sadece dinlerim.
Yalnız kalıp içimi dökmek, yazmak da rahatlatır beni.
Çay alıp pencere önüne oturmak bile bazen yeter.
Kendi halimde sessizleşmek, en çok o zaman toparlıyorum
Püfür püfür esen böyle balkondan güzel güzel kitaplar okuyacaksın ki hayata karşı felsefik düşünce tarzı benimseyerek sürekli neredeyse her şeyi sorgulayıp duracaksın.
Dikkat eksikliğin giderirsen o kitaplar 1 günde biter.
yalnız kalırım müzik dinlerim hava alırım yürüyüş falan dışarı çıkamayacak durumdaysam da günlük tutarım bir şeyler yazar çizerim hala aklımdakileri susturamıyorsam çekmeceleri açar içlerini boşaltıp düzenlemeye başlarım ama aslında o sıra aklımdakileri düzenlemiş olurum
Şehir manzarası, kahve, kitap… Bundan daha iyi kafa boşaltma yöntemi zor! Senin yerinde olsam, balkona çıkıp temiz havayı içime çeker, bir fincan kahveyle yanında güzel bir kitapla ruhumu dinlendirirdim.🪴☕ Kafayı resetlemekte bazen basit şeyler mucizeler yaratıyor biliyor musun? O anda kendine izin verdiğinde değişim yavaş yavaş geliyor zaten. Sen de kendi yolunu güzel yakalamışsın, devam et!
Cevap
43Cevap
Küçük bir zengin depresyonuna girsem yeter. Bugattimle yüksek hız yaparken melankolik şarkılar açıp dertlenmek, havuz dibinde oturup hayatı bi 60 saniyeliğine sorgulamak falan işte ahahahahahshshsdıdjdkfk
60 saniye mi 🙄bu vakit kaybı için hayat o kadar da uzun değil ya 😜
@Alemdaralii havuz dibinde 60 saniye ancak nefesimi tutabilirim de ondan ajsjsjdjdkfkfkfkfkglgl
😅 aman boş ver sorgulama,, gelişine yaşa gitsin. sorgulayacaksan da dibinde değil üstünde botta elinde içeceğin ile
Buralar neden bana tanıdık geldi shsjjs
Dışarı atarım kendimi kalabalık bana iyi geliyor.
Sizin oralara benziyor dimi zaten ha şurası jsj
Korkuyorum 😀😀
Kafamı boşaltmak için en çok sevdiğim şeylerden biri yürüyüşe çıkmak. Doğayla iç içe, hafif tempo bir yürüyüş yapınca düşünceler bir şekilde sakinleşiyor, zihnim rahatlıyor. Müzik dinlemek de harika gelir; özellikle sakin, enstrümantal şeyler ya da sevdiğim şarkılar. Bazen de sadece derin nefes alıp meditasyon yapmak ya da birkaç sayfa kitap okumak iyi gelir.
Halâ da olmaya devam ediyor..
İyice dolunca taşıyor zaten kendisi😀
Belki de olması gereken budur. Yani fazlalıkların kendiliğinden taşması, doğal seçilim, selin dolu dizgin her şeyi önüne katıp götürmesi..
Sineklerin Tanrısı çok güzel. Beni en çok etkileyen kitaplardan biri.
Evet teşekkür ederim ben de bugün basladim
Not aldım sağolun
Kafam dolunca en sevdiğim çizgi filmi açarım battaniyeme sarılırım patlamış mısırım yanımda Dünya bir anda daha sakin ve güzel olur Basit şeyler bazen en iyi ilaç Dünya kocaman ama benim küçük mutluluklarım en iyisi
seccadeyi sererim rabbime yönelirim derdimi ona anlatırım rahatlarım, ne müzik ne gezmek hepsi boş nereye gidersen git düşüncen peşinden gelecek
Müzik dinliyorum spor yapıyorum dua ediyorum namaz kılıyorum
Cok güzel diyelim
Sahil bana çok iyi geliyor orada biraz vakit geçirince kendime geliyorum zaten hemen
Arkadaşım gitmişti artık bakmıyormuş kapatmış dendi
Neyi anlamadim
Çok özür başka soruya cevap yazacaktım kusura bakma
Önemli değil 🌸
Spor yaparım, korku filmi izlerim, alışveriş yaparım. Elektronik cihazlara ve giysilere ilgim var. 🎈🦋
Arkadaşımın çiftligine giderim , motor gezisi yaparım kiii en sevdiğim bu, ailemle vakit geçiririm , müzik dinlerim.. vs
normalde antrenmana giderdim satranç oynardım şarkı dinlerdim şimdi kitap yazma seçeneği de geldi
Köşeme çekiliyorum taki boşalttığıma emin olana kadar tereddütsüz bir düşünce yapısı sağladığım zaman çıkıyorum.
bir demlik çay bide neşet ertaş telefonu kapa sessiz sakin bir yer
Kafamın içinde ne olduğuna bağlı olarak değişkenlik gösteriyor...
Sahil kenarına giderim ya da bi uğraş bulurum kendime
Bi çok hobim var hepsi çok güzel kafamı boşaltmama yardım ediyor
Dağlarda zaman geçiririm insanlardan uzak yalnız başıma mis
Bir şey yapmıyorum. Çünkü düşünceler hep zihnimde bosaltamiyorum
Genelde deniz ya da göl kenarında yürüyüşe çıkarım.
O kitap cok güzellll
Evet sonunda bugün basladim🩷
🌹teşekkür ederim
İnternette takılıyorum
Dijital detoksa ihtiyacım var sanırım
Genelde şarkı dinlerim başka da bir gelmiyor elimden
bos olan ne varsa onu yaparim
Kesinlikle uzun bir tempolu yürüyüş.
Ağlama hüzün sonra yürüyüş.
Telefonlaoynarimyalanyok🙄🙏
Müzik dinler yürüyüş yaparım ya da çizim yaparım
Odak noktamı değiştiriyorum
Bir kadeh viski ve müzik yeter bana
Yürürüm, film seyrederim
Deniz kenarıma gider otururum sigara yakar.
Buraya geliyorum
Nehir kenarına gidiyorum
Kahve sigara müzik 👍
Kumar oynarım daha çok stres yapar ☺️☺️
Genelde arabayla hız yapıyorum
Gözlerimi kapatıp sessizce oturuyorum.
Müzik film ama en güzeli sevişme pp de çook iyi
Müzik ya da kitap yazarım
Komik videolar izlemek bende çok etkili.
Hiçbir şey yapamıyorum.
Komik şeyler izlerim muzik dinlerim
Deniz kenarında dalgaları dinlerim
Zor oluyor ama oluyor
müzik dinlerim nafile namazlar kılarım secdede dua etmek reset atıyor gibi oluyor iyi geliyor
Doğa yürüyüşü
Yürüyusu çıkarım ya da kıran dinler ya da okurum.
KS de takılıyorum
Düşünüyorum
Yürürüm
Zikir çekerim
Uyuyorum genelde
Doğaya gidiyorum.
Kitap uyku örgü
Sahilde meyhanade içerim
Kahve içerek
Şarkı eşliğinde dans ederim
Pek uğraşmıyorum kafam hallediyor unutarak😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?