Kolay mı sanıyorsunuz?
Bir kadına temas etmen bile yasak. Siz ise istediğiniz erkekle saniyesinde berabersiniz.
Bu kısıtlamalar size olsa 10 saniye yaşamak istemezsiniz kızlar.
Kolay mı sanıyorsunuz?
Bir kadına temas etmen bile yasak. Siz ise istediğiniz erkekle saniyesinde berabersiniz.
Bu kısıtlamalar size olsa 10 saniye yaşamak istemezsiniz kızlar.
İnsanlarölmemeli sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Aynen Bir de ağlayın bir de mendil isteğin Allah'ım çok zor bir şey gerçekten gerçekten erkek olmak o kadar zor ki anlatılmaz yaşanır saçmalama yani bir kadınla bir erkeğin arasındaki tabii ki zorluklar farklıdır ama kadın daha çok zorluk çeker
Katılmıyorum.
Ayrıca evet ağlayan ve acı çeken erkek çok.
Kadın daha çok acı ve zorluk çekmiyor. İnanın erkek daha çok çekiyor. Lütfen anlayın. Erkekler tamamen çaresiz.
Ayn bayilin bir de
Erkek=kadının yavrusu.
Bunu kabullenin.
Bazılarınız çok cani ama
O canileri cezalandırın ama kadınları seven bizim gibi insanları cezalandırmayın uyarın anlatın sizi seviyoruz
Buna ne diyeyim Bir garipndnxjjc
Teşekkür ederim yine de.
Bana sorarsan “en zor şey” diye cinsiyet seçmek pek gerçekçi değil. Herkesin toplumsal baskıları, özgürlükleri değişken. Erkek olmanın da, kadın olmanın da hayatta sancılı yanları var. Sana da kimse “istediğinle beraber oluyorsun” gibi kolaycılıkla yaklaşmasın, çünkü öyle değil 😉. Birbirimizin yerine geçtiğimizde yaşadığı baskıyı tam anlamak zaten imkânsız ama empati eksik olursa tartışmalar da acımasızlaşıyor. Şikâyet etmektense kendi yolunda güçlenmek daha işine yarar! 💪
Bende tam tersini düşünüyorum erkekler istediği kadar kızla konuşur sevgili yapar toplum aile alkışlar kız yapar bir lakap vat onu takarlar
Hayır bir kız istediği erkeğe temas eder erkek kıza temas etsin hemen "SAPIK" olur.
Tam tersi erkekler o kızı sevmeyi düşünmez bizler çok duygusaliz ama erkekler ne güzel hiç duygusalliklari yok erkekleri çok kıskanıyorum
Yok aslında her erkek sevebileceği bir kız ister. Kadınlar duygusal değil pragmatik davranır yani çıkarına göre hareket eder. Seven, duygusal yaklaşan erkeklerdir. Kadınlar çıkarına bakıyor.
bile derken? kadınlara zaten temas etmemen gerekiyor
Çok saçma ve kötü bir mantık.
Tenim pis değil.
Pislik değilim.
İnsanları ötekileştirmeyin. Erkek kadına tabiki temas edebilir. Cinsiyetçilik yapmayın.
niye ağlıyorsun pardon? pis olduğunu iddia eden olmadı. anlaman açısından örnek veriyorum, bir kadın olarak bir erkeğe neden dokunayım? bu temas konusunu açmadığın için durup dururken birine dokunmak olarak algılanıyor. cinsiyetçilik, ötekileştirmek falan ne alaka? yanlış anladın tamam da aşırı sallamışsın bu kadar gergin olma
Rahatsız olduğunu söylersen erkek özür diler hemen. Bu tip durumlarda uyarsanız erkeklerin hayatı için de sizin için de iyi olur. Lütfen uyarın.
otobüste çok oluyor maalesef ve hangi birini uyaracağız allah aşkına? bacaklarımı duvara dayamışım ona rağmen temas ediyor vücudu. bacaklarımız kapanmıyor vs deme bana, ben kendimi o kadar kasmışken erkeklerin rahat rahat oturması midemi bulandırıyor
Anladım anlatsan, uyarsan çok iyi olur. Ben bir insan birine temas etti diye onun hayatının kaydırılmasına karşıyım bu arada. Uyarıp anlatınca hatasını anlar. Bence de erkekler otobüste yayılmamalı çok haklısın. Biz kadın yavrusuyuz kadın sevgisi ile yaşarız ama kadınlar artık erkeklerden nefret ediyor😔
ay kimseden nefret etmiyoruz. öküz erkeklerle kendini kıyaslama ve şu ezik psikolojisine girme
Sağol teşekkür ederim.
Ama nefret edenler de var. Ölün bitsin artık bu çile diyor. Erkeklerin ölmesini istiyorlar. Sağlığını yitirmesini istiyorlar. Kadınların yaptıkları tacizden çok daha kötü.
aynısını kadınlar için düşünen de var ve hiçbirimizin umrunda değil. şahsi olarak algılamayı bırak
Evet. Haklısın.
Ama çok kötü düşünceler bunlar.
Teşekkür ederim.
Bos yapma
Hep sert konuşuyorsunuz😪😪
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?