Hep kadin olmanim zorlugundan bahsediyoz biraz da erkeklerden bahsedelim
Aile de olur
Evlilik hayati
Is hayati
O bu su anlatin
Hep kadin olmanim zorlugundan bahsediyoz biraz da erkeklerden bahsedelim
Aile de olur
Evlilik hayati
Is hayati
O bu su anlatin
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Duygusuzmuşsun gibi vururlar.3 kılıç darbesi yersin bir şey olmaz derler kadının parmağına bir iğne batar başına toplanırlar ayyy kıyamam derler. Evde yolunda gitmeyen her şey hakkında önce sen suçlanırsın. Karın cazgırdır karısına sahip çıkamıyor der seni ötelerler. Sürekli erkekliğin adamlığın sorgulanır. Değer göremezsin görüyorsan prenses derler. Doğuştan sırtına bir ton sorumluluk yüklenir. Daha mezun olmadan 2 milyonluk düğünleri karşılamak zorundasın. Yan, i daha sevemeden borçlanırsın. Ne bilim say say bitmez.
😢
kadına yakışan hiç bir şey erkeğe yakıştırılmaz
yahu daha çocukken bile erkek bebeğe haksızlık vardır
kız çocuğu süslenir püslenir ama erkeğe olmaz.
kız çocuğuna her renk elbise giydirilir ama erkeğe ya mavi ya gri
yorulursun erkek yorulmaz
hüzünlenirsin erkek ağlamaz
yahu cenzen var anan baban ölmüş erkek ağlamaz
sevinirsin çığlık atmak istersin erkek için olmaz ayıp
keyiflenirsin ik göbek atmak istersin erkeğe olmaz ayıp
bir şeye gücün yetmez. olmaz erkek güçlü olmalı
canın yanar yaralanmışsındır erkek yakınamaz oflayıp puflayamaz
...
hangi birini anlatayım ki
Ya kiyamam sen cok yaralisin
Of ne sacmalik mal bunlar ya aglicak tabi
Kimse hatrını ciddi anlamda sormaz. Herkes bir şey ister genelde vermezler. Para ister , ilgi ister hep istenir. Her zaman başarılı olmak zorundasın. Başarısız olduğunda eşin bile bırakır gider. Derdini herkese anlatamazsın aciz duruma düşersin. Uzar gider bu böyle.
sürekli yalnız kalmak.. ve para yoksa kimse bakmaz bile
Boy kısaysa ne bileyim para falan yoksa tipsizsen yandın ne ailen takar seni ne de evlenip yuva kurabilirsin. Bir başına depresif hayat yaşar, yok olup gidersin hiçbir mutluluğu tadamadan
🥹
pozitif ayrimciliga maruz kalmak.. sorumluluk var ama yetki yok..
Sadece bazı sektörlerdeki iş hayatına onun dışında erkek olmak mükemmel
Harbi mi laaann kadin olmakta hahha
Erkek olmak harika özellikle gelinen şu zamanda birazda parasal güç varsa erkek olacaksın
Ben kadin olmaya bayiliyom oh
Bende erkek olmaya ki özellikle cidden her arzumu yaşatacak şeylere sahibim bazen bazı şeylere ulaşmak zor olsada bu olgun olduğum içindir zor olan mükemmel oluyor
Ben bi erkege gel desem hemen gelir
Sende olgun yaşa gel o zaman anlarsın gelir mi gelmez mi
Ben bazı arzuları farklı olan ve arzularını yaşamak için de ne gerekse yapabilecek biriyim arzularım ileri giden değil yüzeysel şeyler
Ve şunu söylemek istiyorum olgun bir erkeğin değişen zevk ve arzularını duyarsan okursan yerinde duramazsın bil isterim
Ufaklıgın zorlamaları 😀
Sorumluluk sahibi olma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?