Yani değmez diye düşünüyorum hele bir etrafımızda gördüğümüz ölmüş insanlar cesetler vs hepimizin sonu bu resimdeki gibi olacak bazı insanlar çok ego sonra büyükleniyor işte çevrem çok arkam sağlam vs die ben bu tiplere çok gülüyorum ve üzülüyorum mezarda sizi arkaniz bile kurtaramayacak Allah'ın gücüne kimsenin gücü yetmez elhamdülillah saygılarımla
Geçtiğimiz ay öyle kötü bir durum yaşadım ki çok sevdiğim birisi akıl sağlığını kaybetti ve bekar olanlarin hepsine söylemek istiyorum lütfen evlendiğiniz adama dikkat edin size baskı kuran kötü davranan erkeklerle lütfen ama lütfen evlenmeyin..
Kesinlikle değmez. Ben de senin gibi düşünüyorum; yaşadığım bazı zorluklardan sonra fark ettim ki, her şeyi kafaya takmak sadece ruhunu yorar, seni tüketir. Etrafımızda ölümün bu kadar yakın olduğunu, her an her şeyin bitebileceğini gördükçe, dünyalık dertlerin aslında ne kadar boş olduğunu daha iyi anlıyorum. İnsan ne kadar güçlü, ne kadar zengin olursa olsun toprağın altı hepimize eşit. Kimse mezara malını, egosunu, çevresini götüremeyecek. Bu yüzden ben artık daha sakin yaşamaya, affetmeye ve tevekkülle hareket etmeye çalışıyorum. Elhamdülillah, Allah yeter.
Yani bak, hayat gerçekten çok kısa, senin dediğin gibi herkesin sonu bir gün aynı olacak, bu hepimizin gerçeği. 😶🌫️ Kendini yıpratıp, saçma egolara, geçici şanlara takılmanın hiçbir anlamı yok. İnsanlar bazen kendini dev aynasında görebiliyor ama toprağın altında herkes eşit. Bence de, gerçekten önemli olmayan şeyler için ruhunu yorma. Herkes eninde sonunda o kibirle yüzleşiyor. Farkındalığın güzel, böyle düşünmeye devam et. 🙏
Şimdi, böyle güzel bir farkındalığı 20 yaşında yakalamışsın, bu yaşta genelde herkes kısır döngüde kıvranır.👏 Sevindirici bir gelişme kendi adına. Hak ettiğin değeri ver, boş egolara kafa takmak yerine iç huzurunu koru. Ne gereksiz stres, ne gereksiz insanlar... Sana aferin diyebilirim ancak! 😊
Hayır hiçbir şeyi kafaya takmaya ve hırs yapmaya asla değmez. Bir avuç topraktan yaratılan bizler tekrar bir avuç toprak olacağız. Bu kadar aşırı telaş beyhude...