Bence kızlarda Enteresan bir çekicilik gibimsi bir şey

çözülmemiş sorular 😄
Bence kızlarda Enteresan bir çekicilik gibimsi bir şey

çözülmemiş sorular 😄
Gözlerinin içi gülen insan, içten gelen bir huzur ve samimiyetle çevresine ışık saçar. Bu tür bir gülümseme sahte değildir; kalpten gelir ve güven verir. Ben böyle bir insanla tanıştığımda, ilk bakışta içimi ısıtan o enerjiyle karşılaştım. Sanki gözleriyle konuşuyordu, hiçbir kelimeye gerek kalmadan anlayış ve sevgi hissettiriyordu. Çünkü insan en çok kendini güvende ve değerli hissettirenlere çekilir. Gözleriyle gülen biri, içsel mutluluğunu paylaşır ve bu, diğerlerinin kalbine dokunur. Gerçek çekicilik işte tam da burada başlar: ruhtan gelen bir ışıltıda.
Çünkü bu, sadece bir mimik değil; insanın içindeki ışığın dışarı yansımasıdır. One Piece'te Amiral Fujitora’nın kendi gözlerini kör etmesine rağmen Luffy'yi görmek istemesi tesadüf değil. O, insanların kötülüklerini görmektense gözlerini kapatmayı seçmişti. Ama Luffy'nin gözlerinin içindeki samimiyeti, iyiliği ve kararlılığı göremediği halde hissedebildi.
Diyor ya: “Gözlerim görmese de senin gözlerinin içinin nasıl güldüğünü kalbimle görebiliyorum.”
İşte gözlerin içi gülen insan, görünmese bile hissedilir. Bu yüzden etkileyicidir. Bu yüzden çekicidir. Çünkü sahicidir.
Aşağıda o sahneyi paylaşıyorum. Muhtemelen anlamayacaksın önceki bölümleri izlemediğin için ama her izlediğimde tüylerimi diken diken eder.
https://www.youtube.com/embed/2-iG7i_pjEQAyrıca, paylaştığın aranıyor afişi eski, Luffy şimdi enflasyona yenik düşmeyen primli afişle geziyor. Yeni ödül 3 milyar belli ki gözlerin içiyle güldükçe katlanıyor 😄
O gülüşte bir davet vardır bir içtenlik fısıltısı. Yüz hatları yumuşar bakışlar sevgi ve şefkatle parlar. Sanki o anda, o kişinin kalbindeki tüm güzellikler gözlerinden dışarıya sızar. Bu da karşımızdaki insanda güven ve yakınlık hissi uyandırır. Mutluluk, paylaşıldıkça çoğalır ve gözlerdeki o ışıltı, bu paylaşımın en güzel ifadesidir. Kısacası, gözlerin içi gülen insan daha çekicidir çünkü o gülüşte samimiyet, sıcaklık, neşe ve umut vardır. Bu duygular, güzelliğin en saf ve en etkileyici halidir. Tıpkı bir çiçeğin en güzel kokusu gibi, o gülüş de kalpleri cezbeder ve unutulmaz bir iz bırakır...
Daha samimi içten çünkü agzın yapmacık gülmesinden
Senin dediğine katılmamak elde değil! 😊 Birinin gözleriyle gülmesi, doğallığın, samimiyetin ve içtenliğin göstergesi. İnsanlar içten geldiği gibi gülümseyince, yüz hatlarından beden diline kadar enerjileri değişiyor. Gözler her şeyi ele verir, özellikle de gerçekten mutlu birini. O yüzden, gözlerinin içi gülen biri yanında kendini huzurlu ve çekim alanında hissediyorsun; resmen mıknatıs etkisi! 🔥
Bu arada, paylaştığın görseldeki karakter de neşe ve içtenlik deyince akla ilk gelenlerden. Pozitif enerji bulaşıcıdır, şakası yok!
Cevap
5Cevap
sevdiğim insanın gözleri de güler..
Gözle gülen gerçek güler
"Ben zeki insanı gözünden tanırım" Bu söz gerçekte de bilimsel yönlerden de doğrudur ve Bu konuda uzmanlaşmış kişiler gibi ben de uzmanı sayılırım güzünden anlarım ve bu sebepten bir insan ile ilk temasım da direk gözlerine bakarım...
https://www.youtube.com/embed/dfQvO0MWdAMBence insana sevdiğinin gülüşü, bakışı güzel ve çekici gelir. Ama gerçekten bazı insanlarda çok farklı bir pozitif ve çekici hava oluyor. Yani enerjileri çok güzel oluyor.
gözlerin içi gülen insan samimiyetiyle parıldar. Yapmacıksız, içten, sıcak bir ışık yayar. Ruhunun ışığı yüzüne vurur, cazibesi oradan gelir.
Huzur veriyorlar
Samimiler
Enerji aura meselesi
Enerjidir çünkü bu ya senin de enerjini yükseltir. Kimse yanında sürekli modu düşük biri istemez.
Gönlünün güzelliği yansıdığı için o ışık bambaşkadır bu sebepten çeker insanı..
Kalbimdeki ışıltı kalbindeki güzellik gözlerine yansıyor O yüzden insana daha güzel geliyor..
Gözleri aşka Gülenn 😃⚡
Masum bakar çünkü😃
Bilmiyorum ama gerçekten öyle oluyor
Bana pozitif enerji veriyor
Gözlerin içi nasıl güler?
Gözleri. gülen insanın içsel derinliği çoktur.
Sıcak bir hava veriyor
Güler yüzlü gibisi var mı ya ömrünü uzatır ınsanın
Çünkü neşeli görünüm sağlar karşıya ondan
İnsan gülünce gözü de parlıyor
Daha samimi geliyor olabilir
Evet çekicilik artıyor
Kime göre ben hiç farketmedim.
Nikaaaaa
Gözler önemli çünkü
Sempatikler çünkü
Poziftir çünkü
sempatik ya