Sözde araştırmalara göre öyle ki bende öyle düşünüyorum gülen gülümseyen herkese etkiye tepki gibi bende gülümsüyorum😊 Güzel bir gülüşe sahip olan kişi dikkatimi çeker.. Sizde gülen gülümseyen kişileri çekici buluyor musunuz? #Mademoiselle88💞
Evet 👍 bence de güler yüzlü insanlar etrafına pozitif enerji yayar.. 😂😂😇😇 İster istemez sen de gülümseme eğiliminde oluyorsun yüzünde sebebini bilmediğin bir gülücük yerleşiyor. 😇😂Ben genelde çok gülen biriyimdir.. moral bozuk olsa bile etrafima bakarım kim gülüyorsa onların yanına geçerim hemen 2-3 dk orda takılmam benim tüm negatif enerjimi boşaltmama neden oluyor. Ayrıca Gülümseyen güler yüzlü birisiyle daha çabuk kaynaşıp arkadaş olabiliyor İnsan..
Kadın gülmeli, ama dayak yemediği, ikinci sınıf görülmediği, aşağılanmadığı, eşit haklara sahip olduğu ve kasıkları için sevilmediği bir ülkede yaşadığı için mutlu olup gülmeli. :):
evet bir kız gülüyorsa o kız sevgi doludur yanında asla utanmasın çünkü rahat hiedersin konuşmalarıyla rahatlatır seni ciddi anlamda samimiyetiniz olur alın böyle kızları evlenin :D ;)
Kesinlikle çekicidir. Yalnız sadece karşı cins için değil kendisi için de gülmeli. O gülme hissi içten gelmeli ki esnemek gibi bulaşıcı bir etki yapsın, etraftaki insanlarda o kadınla beraber gülsün.
Bazen birine baktiginda gozlerinde huzun sezinlersin... taa derinlerde bir yerde... bu tip hatunlar delikanli severler... bana bu tipler cekici geliyor...
En İyi Cevaplar