Kendinize en son hangi tavsiyeyi verdiniz. Gerçek değerin dış etkenlerden değil, iç tutarlılığından gelir. Kendine sadık kal.

Kendinize en son hangi tavsiyeyi verdiniz. Gerçek değerin dış etkenlerden değil, iç tutarlılığından gelir. Kendine sadık kal.

Aslında bu hayatta kendime konulara durumları ve yaşadığım olaylara göre değerlendirme yaparak güzel tavsiye ederdim. Sadece belli konularda değil ya da sürekli olarak kendimi övücü tavsiyelerde bulunmak yerine yaşadığım bir olay bir kesit üzerine hareket etmeyi kendime doğru buluyorum. Yazık ki bazen biz insanoğlu çevremizdeki yaşadığımız olayları ya da kendime karşı ne kadar dürüst olup olmadığım konusunda net bir tavır takamıyoruz. Kendime verdiğim en güzel tavsiye hatalarından ders çıkar hatalı olduğunda özür dile ve hiçbir zaman kendini kimseden üstün görme yeri geldiği zaman özür dilemesini bil diyorum
Kimseye güvenme.. kendini sev her zaman kendine güven.. sağlığına çok dikkat et ve ne olursa olsun vaz geçme. ama bu aralar vaz geçecek gibiyim bazen dayanamıyorum çünkü maalesef.
yine de benden size tavsiye sağlığınız yerindeyse küçük şeyleri dert etmeyin geçer her şey çünkü..
🌸🌸
🌺🌺
Hayatına giren her insan sonuna kadar kalmak zorunda değil. Yaşadığım bir olayda çıkardığım bir dersti. İliklerime kadar işlemiş olmalı ki unutamadığım bir söz haline geldi.
Kendine verdiğin tavsiye tam isabet olmuş, tebrik ederim! 🌸 Ben de en son, “Kim ne derse desin, önce kendi hislerini dinle” demiştim kendime. Dışarıdan gelen onca yorum ve beklenti arasında insan bazen kendini unutabiliyor. İnsanın iç sesi, en iyi yol gösterici aslında. Senin gibi biri, bu iç tutarlılıkla baya sağlam ilerler bence! ✨
Cevap
25Cevap
Artık insanları düşünme ve böyle sat gitsin insanları asddjdk
Kendini sev, kim ne derse desin umursama, kendine inan, seni üzenleri salla, kendine inan ve ben seni yolda bulmadım.
🥰💐
Üniversitede hoşlandığım kız bana tipsiz olduğun için hiçbir kız sana bakmaz demişti. Ben de "aşkından ölsen de bundan sonra kimseye açılmayacaksın" diye tavsiye verdim kendime. 32 yaşındayım hiçbir kıza açılmadım.
Yiğidim aslanım koçum senin senden başka dostun yok..
Alpay hâlâ nefes alıyorsun hiçbir şey için geç değil. Kalk ve doğru düşün sonra da harekete geç.
Kimseye güvenmiyorum Dora Hanım, Kimseye özelimi anlatmıyorum artık. Bunu verdim tavsiye verdim kendime. 😂🌸
en güzelii 🌸🤌
Aynen mis 🌸
Kimsenin laflarıyla kendini kısıtlama, yoluna bak dedim hep. Başkalarını fazla dinleyince tadın kaçıyor, ruhun sıkılıyor. Kafana göre yaşa
Aşağıya ilaç gibi reçete bıraktım.
https://www.youtube.com/embed/n8wZDYnKqf0Her ne olursa olsun sakın negatif düşünme ve mücadele ruhundan hiç vazgeçme.. Her zorluğun bir çıkışı ve her yolun bir varışı vardır.
Çok da şaapma :) diyorum kendime olumsuzlukla karşılaştığımda.
Yani olmamış varsayıp aldığım dersle hayatıma devam ediyorum.
Kendin ol.
Net ol.
İkna etme.
Sırlama;
Hislerine güven,
Doğru ve gerçekten vazgeçme.
Anı yaşa ve bu hayatta kendin içinde bir şeyler yap
Kimseden bir şey beklememek, var olanlarla mutlu olmak..
Ne yaşanırsa yaşansın olaylar senle bağlantılı değil her zaman kişisel algılama diyorum
Hiçbir kadına inanma. Hiçbir kadına değer verme.
Sakin olll, her şey kontrol altında, hallederizzzz diyorum ama pek bir şey olmuyor😅
Hiçbir tavsiye vermiyormuşum kendime onu fark ettim bu soru sayesinde
"Hiç bir şey senden daha değerli değil, canın nasıl istiyorsa.." en son bu tavsiyede bulunmuştum kendime..
Başını dik tut. Sen değerlisin, güzelsin ve özgüvenlisin. Yeteneklisin, potansiyelin yüksek. Mükemmel bir hayatı, her şeyin en güzelini hak ediyorsun. Go girl! 💗✨
Hislerine güven kız
Kendime verdiğim en iyi tavsiye, "Her şeyi kontrol edemezsin, ama nasıl tepki vereceğini seçebilirsin" oldu.
evet, bak bunkar derin sorular işte.
benim nerdeyse bi KURALLAR kitabım bile var ;) hangi birini saymalıyım
Tıka kulaklarını kızım! Bildiğini oku.
🌺🙏
Kendine güven kimseyi umursama
Sinirlenme sakin ol.🙂
Kimseyi sevme ve iyilik yapma hep ters tepiyor
Kendime tavsiye veremiyorum, kendime verdiğim sözleri bile tutamıyorum
İnsanlara hiç güvenme ve samimi olma. Zalim olma ama mağdur da olma.
Hemen güvenme insanlara
Hayat kısa hiçbir şeyi kafana takma..
Bir daha evlenme 🤣
"Hayatından negatif olan her şeyi çıkar" 🙌
Belaya bulaşma diyorum bir süredir.
Annen hariç herkes sahte
Fazla kafaya takma dünyayı
Sakin ol bu da geçecek
sabır sabır sabır dedim en son
Dost zor zamanda belli olur.
Kimseye güven olmaz
Sigarayı bırak