Kişilik & Karakter Psikoloji okuyup insanlara zorbalık yapan ya da doğuştanmı sadist insanların söylediklerine karşı nasıl davranıyorsunuz? Asfgfdff Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkes ifade etsin kendisini Güncellemeler1 yıl Zorbalık yapan her insan karşılığını alınca kaçar bunu unutmayın 😉 Psikoloji okuyup insanlara zorbalık yapan ya da doğuştanmı sadist insanların söylediklerine karşı nasıl davranıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. hak ettiği gibi 0 1 Yorumla Asfgfdff 1 yıl 👍
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı. Muhatap bile almam bir ara aldım boktanin tekiymis geç anladım 0 1 Yorumla Asfgfdff 1 yıl Karşılık verdikten sonra uzak durmak iyi Yorumla
Ucubevielif Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Zorbalık yapan herkes olsün 1 2 Yorumla Asfgfdff 1 yıl Ölsün mü olsun mu Yorumla Ucubevielif 1 yıl Ölsün Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hak ettiği gibi
👍
Muhatap bile almam bir ara aldım boktanin tekiymis geç anladım
Karşılık verdikten sonra uzak durmak iyi
Zorbalık yapan herkes olsün
Ölsün mü olsun mu
Ölsün