İnternet & Teknoloji konusunda 663 cevap paylaştı.
Sjsjsjsj yeğenim ile resmim vardı bana evli dediler 😅 Cinsel yaşamdan soru soruyorum, abaza diyorlar. Bir pembeliyi takip ediyorum her kıza yazıyor diyorlar. Buradan hepsine sesleniyorum. Hepinizin Yanınaaaa koyayım 😎
Reel hayatlarında bir baltaya sap olamamış birey zinaların benim hakkımda anca it köpekler gibi arkamdan konuşur. Senin de detayda belirtiğin gibi şeyimden aşağıya kasımpaşa 😏
Ben bana denilenlerin şurda gördüğüm insan müsveddelerini bi başlasam anlatmaya varya hay neyse 🤣🤣anlatınca da son boroyo çok coddoyo oloyorson oluyor halbuki olanı söylüyorum. Puntolunu yazına da katılıyorum😎
Hayır çok kafaya takıyorsun felan diyorlar yoksa boş adamın nesini tiye alayım 🤭yalnız sorun şu ki boş adam çok drdiğin gibi reelde muhatabım olmayacak insanlar burada ağzım var diye konuşuyor.
Etkilenmiyorum ama Kaba Davranmaya Ne Gerek Var ki Biraz Saygılı Olmaya Davet Ediyorum Ve #SenNiyeBenimSorularımaGelmiyorsun dedin Bak Geldim Dikkat Ettimde Senin Dm Kapalı Bir Şey Sormak istemiştim @ʜᴀɴıᴍᴇғᴇɴᴅɪ