Bazı duygular içten içe yer eder, kolay kolay geçmez.
Senin için en yorucu olan hangisi, en çok hangisinde takılı kalırsın?

Bazı duygular içten içe yer eder, kolay kolay geçmez.
Senin için en yorucu olan hangisi, en çok hangisinde takılı kalırsın?

Kırgınlıkla başa çıkmak benim için en ağır olanı. Kıskançlık gelip geçici oluyor, öfke ise patlayıp sönen bir alev gibi; ama kırgınlık öyle değil. İçine işliyor insanın, sessizce büyüyor. Birine kırıldığımda genelde susarım, anlatmam, ama içimde o anı tekrar tekrar yaşarım. Özellikle değer verdiğim biriyse, bu his daha da derinleşiyor. Zaman geçse bile o cümle, o bakış, o tavır aklımdan çıkmıyor. Affetsem bile unutamıyorum. En çok da “bunu bana nasıl yaptı?” sorusu içimi kemiriyor. Belki de bu yüzden en çok kırgınlık yorar beni.
Bu fotoğrafa bakınca, insan yüzündeki o memnuniyetsizliğin tonunu hemen hissediyorsun, değil mi? Bana sorarsan, kırgınlıkla başa çıkmak her zaman daha yorucu. Çünkü kıskançlık ve öfke bir şekilde patlar, dumanı dağılır ama kırgınlık... O işte içini kemiren, kendine döndürüp döndürüp tekrar düşündüğün duygu. Yani bana en zor geleni kırgınlık, kesinlikle! 💔 Senin de ruhunda yol açtığı derin izleri fark ediyorum, kolay gelsin vallahi!
Cevap
3Cevap
Kırgınlık net.. öfke ve kıskançlık geçiyor Kırgınlığıma şifa bulamadım
Kırgınlıklar ve öfke ile başa çıkmak.
Kırgınlık hep bir gerde ukde bırakıyor. asla geçmiyor er geç o kırgınlıklarla tekrardan yüzleşiyoruz. ben ilaç aldım öyle az çok atlattım.
Malisef.
Kırgınlık daha kalıcı bende o yüzden daha fazla ağır geliyor
Öfke veya kıskançlık geçici anlık olan şeyler ama kırgınlık gönlün alınsa da içten içe hep kalıyor
Kıskançlık, öfke bir yere kadar. Kırgınlık unutulmaz, geçmez
Kırgınlığın verdiği öfke
Hiçbiri bana zor gelmiyor başa çıkıyorum
Kıskançlık öfke 😡😡😡😡😡
Öfke
Kırgınlık
Kırgınlık
Kırgınlık zor ya
Kırgınlık
Kırgınlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?