Evren sonsuz mu bilmiyorum ama insanların cehaleti sonsuz bence. keyifli günler 🥂

Evren sonsuz mu bilmiyorum ama insanların cehaleti sonsuz bence. keyifli günler 🥂

Aptallığın türleri de var ve bazı insanlar bunu istemeden bile yapıyor. misal laf sokan insanlar ve bazı insanları görünce gülüp geçiyorum kendini farklı türden Piyasaya tanıttiklari için aptallığın fonksiyonunu kaybediyor malisef. tek bir cerceveden bakmıyorum bu olaya.
Bu soruya biraz espriyle yaklaşan bir söz vardır: "İnsan zekâsının bir sınırı olabilir ama aptallığın sınırı yoktur." Gerçekten de bazen insanlar, aynı hataları defalarca yapar ya da sonuçlarını düşünmeden karar verir. Ama bu, mutlak bir aptallık değil, çoğu zaman bilgisizlik, duygusal tepkisellik, tecrübesizlik ya da korkuların sonucudur. Yani evet, görünüşte sınır yokmuş gibi görünse de çoğu davranışın altında bir sebep vardır. Birini sadece "aptal" olarak yaftalamak kolaydır ama neden öyle davrandığını anlamak daha yapıcı olur. Bazen en zeki insanlar bile çok saçma şeyler yapabilir; çünkü insan olmak bunu da kapsar.
Hayır yok. Her gün sasirmaya devam ediyoruz. Bu kadarı olmaz diyoruz ama bakmışsın fazlası oluyor.
Bazılarında o sınır yok. Çünkü aptallıkta sınır tanımıyorlar..
Rica ederim 🦋
Şimdi şöyle diyeyim, insanların “aptallık limiti” biraz espri kaldıran ve göreceli bir konu. Dünyanın en akıllı insanı bile bazen öyle saçma hatalar yapar ki… O yüzden bunun bir sınırı yok, öğrenmeye ve değişmeye açık bir sistemin içindeyiz. Cehalet de sonsuza yakın ama merak da en az o kadar güçlüdür. Tam kafana göre keyifli bir gün olsun, Barış! 😏🍻
Teşekkürler
Cevap
31Cevap
İnsanların potansiyel olarak yapabileceği hataların ve mantıksız davranışların bir sınırı olmasa da, öğrenme, gelişme ve farkındalık yoluyla bu "aptallıkların" sıklığı ve etkisi azaltılabilir. Yani, "aptallığın" kendisinden ziyade, kişinin bu durumla başa çıkma ve kendini geliştirme isteğinin bir sınırı olabilir.
Elbette ki hayır. Bu konuda sınır tanımayan bir türüz. Aptllığın en tehlikeli versiyonu ise, kendini akıllı zannetmek ve herşeyi bildiğini sanmaktır. Dİkkat et ülkede 7 den 70 e herkes herşeyi herkesden daha çok biliyor :D Kimse öğrenci değil herkes öğretmen. D
Bu soruya @Barış_LonelyForever gibi cevap vermek istiyorum
bilmiyorum olmayabilir takılma bence fazla
estağfurullah hocam o nasıl söz sen varken biz usta olamayız :D ama güzel yazmışsın aynı benim gibi 🙏
Kesinlikle yok insanoğlu sığ düşünce yapısına sahip kendini geliştirmek istemeyen gururundan vazgeçmeyi bilmeyen bir topluluk. Bu topluluğun içinde düşüncelerini, kendini ve karakterini iyi yönden dinç tutabilen herkese hayranlıkla duyarım.
Bazı insanların cahilliğinin asla sınırı yok. Hergün bambaşka dengesizlikler ile geliyorlar. İnsan ya gerçekten aklı ile hareket eder ya aptal kalır ortası yok.
Bu Almanyalı kezo arkanızdan konuşuyor Barış :D
Hangi almanyalı kezo :D
Kaç tane var Barış Allah aşkına :D
sözde Şekil olan mı :D
Aynen kendisi :D
Ne diyormuş arkamdan :D
Senle Smelle sallıyor işte :D
Cesareti olan yüzüme gelir söyler. cesareti olmayan da arkadan sallar anca. :D
Aman salla Allah'ın varoşunu onu bilen biliyor zaten :D
Sallıyorum zaten sıraya girsin 5 yıllık KS hayatımda kimler salladı arkamdan onların hepsi de gitti ben hala buradayım ve burada olacağım :D diğerleri de kendi pisliklerinde boğulsunlar.
Aynen kardeşim
Hayır yoktur
Aptal insanların cehaleti sınır tanımaz
herkese aptal demek yerine bence kişi kendini duzeltmeli
Aptallığı iş edindiyse eyvahlar olsun, devamı sürekli gelir.
Sanmıyorum sınır tanimayanlar mi aramamiz lazım. Hemen bu yazana bak.. mesela yani 😅😅
Zeka ölçütüne bağlı bence.
Bazı insanların hiç sınırı yok hatta aptallikta arşa çıkmış durumdalar..
Bence bazı insanların aptallıklarının ve dengesizliklerinin kesinlikle bir sınırı yok.
Tabiki var bazen aklım almıyor yaptıkları hareketlere konuşmalara
Aptall olanda bilinçli düşünce ve sınır aramam ve bulmam kd çünkü Aptall
Evet ben bağımı koparana kadar sonra ne hali varsa görsünler.
Vardır ama burada yok sanırım çünkü onlar her yerde :D
maalesef yok her insanın her yeni yaşında bir canım olurmuş bazılarının sa her günü böyle geçiyor 🤣
canım yerinde geri ze ka lı yazmıştım ama Aptal küfür değil ama ge riz e ka lı küfür mü bu sitenin sansürüde sitedekiler gibi 🤣
Güzel soru barış kardeşim. Hayır insaoğlunun aptallığının sınırı ne yazık ki yok.
Taş kafa oldukları için cahillikleri de sonsuz kardeşim
Dedikoduyla, öyle aptalca şeyler duyuyoruz ki aptallığın sınırı yok dedirtiyor.
Sonsuz maalesef bu. burada fazlasıyla örneğini görüyoruz 🙄
Aptallığın sınırı, kişinin öğrenmeye kapalı olduğu yerdir. Açık bir zihin varsa, sınır da vardır.
%52' lik kesime bakınca görüyoruz.
İnsanlar gayet cahil varlıklar bence
Burdan görüyoruz ki yokmus
Aptal olmanın bir sınırı olamaz
Tamamen katılıyorum 👏👏👏👏🥰🥰🥰🤗🤗
Sınırı yoktur katılıyorumm
Hayır bazı insanların cidden sınırı yok
Mal maldır bı sınırı yok
Yok bunu KS de görüyorum
Aptallığın sınırı olmaz
Aptallık baki maalesef
Hayır rekor üstüne rekor kırıyorlar
Bazısının yok sınırları zorlar.
devamlı kendilerini geliştiriyorlar o yönde
Tabiki vardır bir yerden sonra çekilmez..
Maalesef keşke sınırı olsa
Yok zirvesi belli degil
Keşke bir sınırı olsa skskks
Hayır yok bence
Yoktur tarih gösteriyor
Cuf cıf hocaya sormak lazım
Yoktur
Sanmıyorum
Sınırsız
Olmalı
Hayır yok
Hiç bi sınırı yok