AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kesinlikle öyle oluyorlar teknoloji hayatımıza kolaylık kattığı kadar bazı fonksiyonlarımızı kullanmamızın da önüne geçiyor
Evet...
Aynen öyle
Eğitim seviyesi bu kadar düşerken. Gerilememiz hiç anormal değil
Ülkenin %51-%52 si hiç te azımsanamayacak bir oran bence
Offf Allah aşkına chpli kesim çok mu zeki sanki ya?
Atatürk Atatürk derler. Atatürkün doğum tarihi ne diye sorsak kem küm ederler. Yapmayın Allah aşkına 😃
Atatürk ile ilgili merak ettiğin hatta bilmediğin her şeyi sorabilirsin.
İşte bu cevap savunduğum şeyi kanıtlar nitelikte. Ben senin üzerinden örneklendirme yapmadım o kalan %49-%48lik kısmın hepsini de sen kapsamıyorsun.
Bu yorumu yapmamın sebebi senin Atatürk üzerinden algı yapmaya çalışman ile alakalı. Bilinçsiz ve aptal bir toplum her koşulda biat kültürü oturmuş kişi ve kişilerden oluşur. Sorgulamaz, düşünmez sadece biat eder o da bana uymaz
Algı yapmadım sen bana verebileceğin başka örnek var mı diye sormadın. Sorsaydın cevabıma göre algı yapıp yapmadığımı belirleyebilirdin ön yargılarını kır
Eğer verebilecek farklı bir cevabın olsaydı direkt olarak Atatürk diye başlamazdın, senin ne farkın kaldı o zaman hükümettekilerin ağzıyla konuştuktan sonra?
Ne alaka ya verebilecek farklı bir cevabı olanların konuya Atatürkle başlamama zorunluluğu mu var böyle bir kaide mi var?😃
@isimsizjargon ve şunu da ekleyeyim hani akplileri koyun olarak adlandırırlar ya. Ben de chplileri bir o kadar koyun olarak adlandırıyorum ve Atatürk örneği üzerinden bunu anlatmak istedim hepsi bu. Sorgulayan düşünen adam zaten herhangi bir parti veya şahıs desteklemez, yırtınmaz. Tabii işi bu değilse
Laf çevirmeye çalışıyorsun, ama ilk sergilediğin tavır için mantıklı bir açıklama değil maalesef. şu yaptığın açıklama. Bir soru soruyorsun, karşılığında cevap arıyorsun bende kendi düşüncemi dile getiriyorum. Atatürk ü karıştırmak yerine “o yüzdelik oranlarla ilgili neden böyle düşünüyorsun, biraz açar mısın? “ cümlesi daha şık olabilirdi. Ama şu an ne söylersen söyle yanlış bir giriş yaptığın gerçeği değişmiyor. Bu ülkenin kurucu değeri Gazi Mustafa Kemal Atatürk öyle her konuda ağıza sakız yapılacak birisi değildir. Konuşulurken dikkat edilmesi gereken değerlerin ilk sırasındadır.
👍🏻
@isimsizjargon ve ayrıca Atatürk'ü tarafsız kaynaklardan okumanı tavsiye ederim
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kimsenin tekelinde değildir. Ülkemizin Kurucu lideridir. Cumhuriyet Halk Partisinin de kurucusudur ama liderliği sadece bir parti genel başkanlığı değil Dünyanın karşısında önünü iliklediği bir değerdir. Ben eğer senin şu an verdiğin tavsiyeyi daha önceden yapmamış olsam, şu an bu kadar bilgili ve aklına takılan her şeyi sorabilirsin diyecek kadar bilgime güvenen biri olarak karşına çıkmazdım.
Ben sana bilgisizsin demedim. Kaynağın yanlış sadece
Kaynaklarımı sana söylediğimi hatırlamıyorum. Ben sana tek soru sorcam Nutuk u okudun mu?
Evet okudum
Ne anladın?
Kaynağının yanlış olduğunu anlamak için kaynağının ne olduğunu söylemene gerek yok. Düşünce tarzından belli oluyor tek adamcı isimsiz jargon
Tam akp diline sahipsin, Nutuk okumadığına da yemin edebilirim ispat edemem sadece yazık üzülüyorum sizin gibi vatandaşların haline çünkü sabit fikir ve biat düşüncenizin ve zihninizin önüne geçmiş.
Evet sabit fikirliyim, akp diline sahibim okumuyorum sorgulamıyorum biat ediyorum. Çok hoş şeyler bunlar ama sen özgür ve farklı olduğun için sorguladığın için bu hoş şeyleri yaşayamayacaksın
Hadi sen hdp iş birlikçisi cumhuriyet halk fırkasıyla ilgisi olmayan cumhuriyet halk partisini Atatürk'ün kurduğu parti diye doğrusuyla yanlışıyla savunmaya, diğer herkesi cahil kendini âlim sanmaya, ön yargılarınla yaşamaya devam et ben de hükümete yaranmak için yeni yollar arayacağım
Kendini özetleyip, bakış açını açık bir şekilde ortaya koyduğun için teşekkür ederim. Sende haklısın cahil olmak aslında bazı tercihlerin sonucunda da ortaya çıkıyor. Hdp konusuna gelince 2014 yılında (sen 9 yaşındaydın) megri megri türküleri el ele kol kola çadır mahkemelerinin önünde söyleniyordu ufak bir hatırlatma da böyle yapıyım.
Sen benim herhangi bir partiyi senin gibi körü körüne savunduğumu nereden biliyorsun ki paragrafımda kendimi özetlediğime dair bir kanıya varıyorsun? Senin etinle kemiğinle savunduğun o partinin genel başkanı "Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz." Diyen Demirtaş'a selam gönderiyor, HDP'ye karşı yumuşak bir tutum sergilememizi bekliyor. Hani Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden gidiyorsun ya işte tam da bu yüzden şehitlerimize saygı duyacaksın. Nice evlere ateş düşüren o hainleri bana savunmayacaksın şehit ailelerine saygı duyacaksın şimdi o çokbilmiş tavrınla saygı duyuyorum diyeceksin ya hayır duymuyorsun lafla peynir gemisi yürür mü? Eğer şehitleri biraz umursuyorsan biraz vatan sevgisi varsa yüreğinde bu adamları bana körü körüne savunup beni çileden çıkartma. Benim hiçbir partiye sempatim yok bunu da unutma
Hangi partiyi savundugunu, yaranmak istediğini zaten bir önceki yorumunda sen belirttin. Hdp den konusmaya calısıyorsun, bende sana 2014 yılında mevcut hükümet hdp şivan perverle beraber açılım süreci yaptılar. Yetmedi, Apo nun mektubunu gecen yerel seçimlerde miting meydanlarında okudular. Oda yetmedi Osman öcalan ı TRT ye çıkardılar. Vatansever gibi davranıyorsun ya bunlarda sana yetmez bir şey daha söyleyim sana Ali Gaffar Okkan ve beraberindeki bir sürü emniyet personelini şehit eden, hizbullahçılarla ittifak kurdu hala da ittifaklarının bir parçası şimdi sana bir tavsiye daha kılavye milliyetçiliğini herkes yapar cahilliğinle şimdi karşımdan çekilebilirsin
Ya dostum hayal dünyandan çık ben akpliyim de demedim vatanseverim de demedim kendi kendine kurup kendi kendine triggerlanıyorsun tamam biliyorsun anladık da bunları yanlış kişiye anlatıyorsun hadi senin gibi körü körüne savunucu tutucu olsam neyse anlat diyeceğim de yok savunduğum bir parti yok sadece savunduğun partiyi savunmamanı istiyorum ben a partisi süper b partisi kötü demiyorum zaten hep savunurum her bilen zeki değildir bilgi her ruhu özgürleştirmez tıpkı seninki gibi 😃
Yani kısacası birbirini gösteren spider-manler gibi oldu şu an. Hani sen de biliyorsun chpnin de sütten çıkmış ak kaşık olmadığını ama özgür ruhlu olmadığından dolayı sana dayatılanı tutmaya devam edeceksin doğrusuyla yanlışıyla. Hadi oylar atamın kurduğu partiye!
Bu felsefik yorum için gerçekten çok düşündün mü? Biraz önce şehitler diyordun, hdp diyordun, evlere ateş düştü diyordun, şehit aileleri diyordun seni gerçeklerle yüzleştirdiğim an neden bir anda fikrinden sapıyorsun? Biraz tutarlı olmanı beklerdim. Neyse ben seni, sen beni anladın doğrusuyla veya yanlışıyla biz seninle aynı fikirde bulunamayacağımız için birbirimizin değerli vaktini almayalım
kesin öyle baksana memleketin haline
Bu soruyu soran sen misin
Yakıştıramadın mı
İntikam alcam ama bu soruda değil dşhölsşdögf
🐺🐺
Tiktokta nesilleri çoğalıyor
Bunun için miting alanlarına bakabilirsiniz😊
Ahahahaaa
Özeliikle malum partinin ilçelerde kurduğu standlara gidip yerinde inceleme yapabilirsin.
Aptallaştığı kadar
Aptallar hep aşıktır
Maalesef ki öyle
O tarafa gidiyor