Selaaaaaam 🌸🌸
Hayatta herkesin bir sınavı var ya hani seninki ne?

Bu da benden bana gelsin 🙃
Selaaaaaam 🌸🌸
Hayatta herkesin bir sınavı var ya hani seninki ne?

Bu da benden bana gelsin 🙃
Kesinlikle dijital dünya...
Ayağım rahatsız. O kadar yol yürüdüm. Sistemde sorun olduğu için yarın tekrar gidicem..
Önceden kuyruk olurdu. Akşama kadar sıra beklerlerdi. Şimdi sözde her şey hızlandı ama aksaklıklar yüzünden yine gecikmeler oluyor..
Aynı şekilde sanal dünyanın reeli gölgede bırakma durumu da var..
Bu yüzden yanlış anlaşılmalar ve iletişim sorunları hat safhada🤔
Kesinlikle dünyanın en haklı serzenişlerinden biri bu 🥹
😂😂😂😂
Bilgisizlikti benim sınavım.. lulu herşeyden önce..(hâlâ da öyle)
Zaman aleyhime işliyordu her sanie ve kapalı bir kutu olma ya da daha çok globalleşme bu iki seçenek kafamı çok kurcalıyordu.
Kendi kararlarımı doğru bilip caymadan dünyayı ona göre ele alacaktım ya da her bir bildiğim şeyi deneyip deneyip sağlama alacaktım.
Devam ediyor bilgisizlik ve sınavda öyle
Her şeyi bilmek imkansız... Sadece ilgini çeken yeterli değil mi?
Bence bir noktadan sonra her şey bir sarmala dolaşır gibi geliyor
😂😂😂
Bilmiyorum ya çok sınav verdim bazen kazandım bazen kaybettim hersaniyesinin bedelini bizzat benim ödediğim bir hayata şöyle dedim bu ayaklar beni taşıdığı sürece yenilmek pes etmek yok ben hayata sınav olarak bakmıyorum artık kaderi değilim herkesin elinde bir kalem var istediği romanı yazıp kahramanı olabilir.
Valla bir sınavım varsa da açıkçası pek umrumda değil.. Hepsinden kalayım.. Genelde sistemle ve insanlarla uğraşıyorum sınavım onlar galiba.. Onlarıda bıraktım belli başlı şeylere odaklı küçük kompakt bir yaşam seçtim.. Daha iyi böyle.. Artık dışarıdan bitirecez:))
Burada en merak ettiğim insanlardan biri de sizsiniz biliyor musunuz? Ulaştığınız mental çok hoş idol olarak tercih edebileceğim biri gibisiniz 😅
Haha teşekkür ederim ama valla merak edilecek biri değilim :)),, ulaştığım değil büyüme Seklim aile yapısı vs çok fazla etken var kendim seçmeden oluştu bu biraz.. Biraz da ben ekledim qmq yol belli olunca bulması kolay oluyor şanslıyım :))
Ne ailelerin içinde ne çocuklar yetişiyor... Aynı etkenlerde yetişmiş farklı bir birey de olabilirdiniz yani 🙃
Meraktan kastım oturup sohbet etmek isteyebileceğim biri olmanızdı aslında... Herkesi severim ama sohbet etmeyi sevmem... Anlatabildim sanırım 😅
Evet olabilirdim kardeşim meselq evlerden ırak...
Gerçekten düşünceleriniz beni çok mutlu etti hatta utandım mahçup oldum.. En son 1989 yılında utanmıştım.. :))) gerçekten sizinle sohbet etmek kesinlikle çok keyifli o'urdu:)).. Patronuma belki kovarım seni dedi bugün hep güzel şeyler duyuyorum hayır o'sun :))
1989 yılında utanmış olmanız hakkında bazı şüphelerim oluştu merak etmedim desem yalan olur 😂
Hahahah birikmiş güzel bir tazminat var gibi hissettim 😂
Çok hüzünlü bir hikaye ama o hikaye bana başkaları adına utanmayı öğretti.. Çocukluk tranwasi ahh..
Evet gözünüzden bir şey kaçmıyor.. Qmq adamı ikna edemiyorum.. Aslında o dq beni kovmaya çok istekli ama nedense yanaşmıyor.. 17 kişi ise aldılar egitim verdim 11 işi bıraktı.. Eğitim görevinizde benden aldılar bugün :))
Belki kendin çıkarsın da tazminat vermez diye çabalıyor işte klasik patron 😂
Herkes klasik herkes klişe.. Azıcık yenilikçi ol değil mi.. Fark yarat ama yok.. Hep aynı yalanlar ve bahaneler :))
Gerçekten dönüp bakınca öyle 😂
Teşekkür ederim :))
Senin enerjiye bayıldım, şu kendini tiye alma hali harika! 🤭 Benim sınavım sanırım insanları çözmek ama bazen de gereğinden fazla analiz yapıp yorma potansiyelim var. Kendimle yarışmak gibi yani, insanlara alan bırakmayı, hayatı daha hafif yaşamayı öğrenmeye çalışıyorum. Seninki ne dersen, bazen fazlaca düşünmek, bazen boşvermeyi unutmak. Ama bir şekilde herkesin derdi kendine dev gibi, herkesin sınavı da bambaşka 🎢
Doğru dedin İremcim 😂
Cevap
25Cevap
Benim de Benim.. gerçekten bir insan kendini nasıl bu kadar yorar ben kendime hayret ediyorum
Sanırım kadınların çoğu olarak bunu yapıyoruz ya kendine kızma, doğamızda var 😂
Her şeye atliyiruz ben yaparım ben ederim ben alirim hallederim sonrada boyle oluyor ne zaman dinlenecez
Eğer çabalarım sonuç veriyorsa ben okeyim aslında, o tatlı bir yorgunluk oluyor çünkü... Yaşamak yorulmak değil mi zaten İnci 🙃
Öylede bazen sırtım sıvazlansın istiyorum
Değişebiliyor ama hallediyoruz ya😅
İnsanlara sürekli hayır demek zorunda kalıyorum çünkü herkesin beni iyi niyetli olduğumdan dolayı ordan vurabileceğini sanıp benden türlü türlü isteklerde bulunuyorlar. İyi niyetli olmak siz kullanın diye olmadık yani içten geliyor ama herkese hayır diyorum bu benim sınavım evet evet budur
Sanırım evlilik ve eşim. Arkadaşlarda der eşin senin bu hayatta ki sınavın diye :D
Boşan o zaman
@Işılsuyılmaz Sınav işte 4 yanlış bir doğruyu götürüyor demek ki daha 4 olmadı :D
Karını kötüleme git onla ilgilen burada ne işin var hadi hadi
@Işılsuyılmaz tamam hemen mi gideyim sabahı bekleyeyim mi :D
Ayrı evlerdemisiniz ne alaka
@Işılsuyılmaz ben manisa da o Ankara da
Sebep karın değil mi evli değilmisiniz madem bu kadar kötüsünüz BOŞANIN
@Işılsuyılmaz iş dolayısıyla ayrı yerlerde yaşıyoruz.
Anlıyorum geçmiş olsun o zaman ne diyim ama karını sevmiyosan boşan
@Işılsuyılmaz her şey dışarıdan göründüğü kadar toz pembe değil.
Bende onu diyorum ya sevmiyosan boşan hani kötüyse felan diye şey ettim
@Işılsuyılmaz lütfen yazmazsan artık sevinirim.
Bu aralar hicbirsey umurunda değil. Hatta olanlara da olmayanlarada iyi ki diyecek moddayim
Yalnızlık 😮💨 insanların bir sürü arkadaşı var bir yerlerde en azından buluşup etkinlik yapıyorlar
Kendine yakın bulduğuna tut yapış... Bazen ısrarcı olmak iyi oluyor 😅
Sen beni iyi kötü sorulardan belkide yorumlardan tanıyorsun böyle bir çıkışı yapsam elbette en azından dinler sonra fikrini ortaya atarsın fakat selam versen bazıları anında cellat olup tiz vurun kellesini modunu açıyor
Selam bile almayanlar kurunun yanında yaşta yakanlara yapışmayı bırak yerin dibine sokarlar herkes sen gibi veya burada denk geldiğimiz bir kaç kişi gibi anlayışlı olmuyor işte 😒
Evet o şekilde bakınca da haklısın...
Ne değil, kim? O sınav kağıdını buruşturup atarım çöpe 😂
Ahahshdd yapmamak lazım öyle de 😂
Ahahahahs kızdırmışlar seni 😂
Ahsjdjfjf hayırlı işler ne diyim
benimki de benim 😄 atsan atilmaz satsan satılmaz iste
Ahahshdhd biz kadınlar 😮💨😂😂
Benimki de Evlilik olsa gerek. Karşıma hiç düzgün kimse çıkmıyor.
Ya herkes yamuk, ya da yamuklar beni buluyor.
Gerekli olmayan takıntılar en büyük sınavım sanırım benim ya, çekilir gibi değiller.
kimsenin sınavı yok böyle arap masallarına inanmayın
Benim sınavım kendimle bazen beni ben bile anlamıyorum
Bir Çuval İnciri Berbat etmemek
Mesela yanlış damarı kesmemek hahahaha 😂😂
güzel kadınlar peşimi bırakmıyor ya tüh
Uuu kıyamam sjdjjf
Yok be sürekli başkalarından ilgi de hoş değil yoruyor bir süre sonra
Beklemek 2 gün daha gelir diye beklemek. Sonrası. Sonrası yok
Sınavları geçmek zorunda mıyız?
Hayır
Sınavdan not almak yetmez mi ya da sınava girmek?
Cvp için teşekkür ederim kendi tadına güvenen kadin
Akrabalarım
Benimkide ben
Ben Özdeğer ile ilgili sınav olduğumu düşünüyorum
İyi niyetim...
Bende kendim ile sınavdayım.
Kendi kendimin sınavındayım
Benim sınavım da benim 😂
Ben sınavım libidom kiminin ki eli kiminiki dili kimininki beli. Bende bel
Hoşuma gidiyor ama özellikle buraya üye olduktan sonra bahsi geçince bazen hanımlara foto atıyorum burdan
Direkt benim
O yüzden boşvermek lazım ajfk
Mesleğim galiba
Nedir ki mesleğin?
👮🏻♂️
Evet
evde kaldım sayılırmı
Gözlerin
Daha ne kadar oldu göreli bi Bismillah yaw
Bi sefer görmek yetti 🧿
Teşekkürler
Gurbetçi falan değilsin dimi
Hayır değilim
Avrupai bi güzelliğin var 🧿
Göçmenim o kısmı doğru algılamışsın 😂
Belli bi şey var 😁 ne göçmeni ☺️
NoviPazar 🙃
Duymadım desem çok mu cahil görünürüm 😆
Hayır çünkü ülke değil bölge adı söyledim 😂 NoviPazar günümüzde Sırbistan sınırlarında kalan bir boşnak bölgesi 🙃
Yani güzelliğinin kaynağı orası 🧿🧿🧿
O değilde sen niye bu kadar güzel ve tatlısın
Hayattaki sansim
Yalnızlık...
Kendim
Beniki itam sınavım var
Kendimle.
Kpss idi 🤣🤣
Söylemeyim
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?