Ayt felsefe sorusunda panik atak geçirdim. nefesim kesildi. O an komik bir video vardı youtube da ebesinin bilmeme nesi nesi diye aklıma o geldi . Sonrada gülmem tuttu sıktım kendimi neyseki şükür başka sorumsuz atlattım😂😂😂
üni öğrencisi olarak girdim diş okuyorum sadece soruları görmek için girdim Tyt üniversiteye gittiğim yıldan yüksek geldi (100)(2 yıldır bir deneme açmadım yani demek ki basitmiş geçen sene 90 lardaydı diş geldi)
( Ayt çok fazla eleyici soru yok çalışan yapar mantığı bir sınavdı çoğu soru herhangi bir kitaptaki ilk soru gibi bir şeydi )
Tyt
Türkçe: orta klasik ösym tarzı
Mat: orta çoğu kişi kolay diyor ama dikkatsizlikten kaçacak sorular vardı
Sosyal: coğ ve tarihte bilgi soruları geçen yıllara göre fazlaydı ama genel olarak ortaydı
Fen : kolay fizikte 2 tane optik çıktı normalde 1 tane çıkar bu beni şaşırttı ama genel anlamda kolaydı
yani Tyt kolay-orta arasıydı muhtemelen yığılma olacak
Ayt
Mat: kolay-orta birkaç eleyici soru dışında çalışanın yapacağı bir sınavdı
Fen : kolaydı diyecek bir şey yok feni baya basitti
@HeartofFire yaw diyordu a3+a4+a5+a6 kaçtır jdjfjf biliyorum çözümü basit ama çözüyorum eksili çıkıyor jdjfjf şıkların hepsi de pozitif bir de son 5 dk kala çözdüğüm için her birbirine girdi o soruda jdjdjd
@Dark_Scourge evet kolaydı zaten sorunun tipinden belli jdjdkd ama adam son 5 dk deyince elim ayağım birbirine girdi jfjfjf keşke turladıktan önce bakaydım o soruya 🥲