asıl başlı başına cıkan en cok soru cıkan kısımdan konular olmadı nasıl ne alakası var ınstersen yök atlastan ıstatıstıklere bakabılırsın bellı konu uzerınden formuller vardır konuyu bılersen yaparsın kı 3 4 konuyu 2020 de kaldırdılar ve dıger konulara dağıttılar ve coguda dıger yıllara oranla en yuksek ayt mat ortalamaları gözenlendı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hali hazırda üniversite okuyorum öylesine girmiştim Türkçe hariç kolay sınavdı
evet denilebilir gecen yıla oranla
Geçen yıl girmedim ama 2020'den kolaydı
tyt olarak baktıgımızda ben 2020 ıle aynı platforma koyarım fakt ayt sı 2020 den kat kat daha zor olacagını dusunuyorum
O belli olmaz
şöyle ki 2020 konuların cogu yoktu zaten o yuzden 2020 kdr kolay olmaz
2020 konularının olmamasıyla zor olacağının ne ilgisi var?
asıl başlı başına cıkan en cok soru cıkan kısımdan konular olmadı nasıl ne alakası var ınstersen yök atlastan ıstatıstıklere bakabılırsın bellı konu uzerınden formuller vardır konuyu bılersen yaparsın kı 3 4 konuyu 2020 de kaldırdılar ve dıger konulara dağıttılar ve coguda dıger yıllara oranla en yuksek ayt mat ortalamaları gözenlendı
Ben ortamı beğendim, misafirperverlikleri güzeldi. Seneye bir daha uğramayı düşünüyorum.
djksdjskj ben 2. kez girişim bu sefer beğenmedim seneye ugramayacagım size bol şans
Teşekkür ederimmm. Size de her türlü sınav ve zorlukta bol şans
Berbat gect
sağlık olsun bir daha girersem belki o zamana
Geçmedi
olsun bebiş umarım bir dahakine
Zaten bu 2. ydi artık uğraşmam nereye gideceğim bilmiyorum Türkçe iyi geçse diğerleri iyiydi ama Türkçeyle batırdım
benımde oye turkçe battı ama dıger derslerle belkı dıeybılıorum bende aynı kafadyım kalınmaz ama yarına odaklan o cok etkılı
Evet