Selamm,
Kendimi yorgun zannederken, gereğinden fazla güçlü olduğumu fark ettim. O çocuk, bugün olduğumuz kişiye hayran.
Bu saatten sonra benden mutlusu olamaz... 🫠

Selamm,
Kendimi yorgun zannederken, gereğinden fazla güçlü olduğumu fark ettim. O çocuk, bugün olduğumuz kişiye hayran.
Bu saatten sonra benden mutlusu olamaz... 🫠

Çocukluğum beni görse ne söylerdi bilmiyorum ama ben onu görsem ne yapacağımı çok iyi biliyorum. ona sıkı sıkı sarılıp kurban olurum sana kimsenin kanatlarını kırmasına izin verme derdim. Şimdi düşününce o da beni görse, o ışıl ışıl gözlerime niye perde indirdin derdi herhalde.
Bana: Sen ne yaptın böyle küçücük bir çocukken hayalini bile kuramadığın yerdesin, kimse sana inanmazken sen kendine inandın, kimse yanında yokken tek başına dimdik durdun. Bunca yara alıp hala bu kadar güçlü kalmak helal olsun sana bee Hilal sen benim hayallerimden bile daha fazlasısın
"Sen ne ara bu kadar güçlendin?" Falan derdi büyük ihtimalle. Gözlerine inanamazdı belki ama bilmezdi ki o güç onun hayalleriyle büyüdü:)
Oynama şıkıdım şıkıdım şarkısını açar dans ederdi. Ve hayran hayran bakardı
Aa bak, o çocuk haklı gibi! 🚀 Şimdinin yorgunluğu sadece hayatın rutini aslında, çünkü büyüyüp de güçlü kalmak için çok sebebin olmuş. Hayal ettiklerini, korktuklarını ya da başaramam dediklerini düşündüğünde bile; o çocuk sana kesinlikle “Sen ne zaman bu kadar havalı oldun?” derdi. Gücünü küçümseme, hâlâ yolun başındasın. Kendine bu kadar yüklenmemeyi de öğren bence! 😏👊
Biraz kendinden razı bir ton seziyorum, bu kötü değil aslında! 😏 O içindeki çocuğa sahip çıkman çok iyi, sadece arada bir onu gereksiz yere ödüllendirme. Zaten senin gibi biri, o çocuğu şımartsa da abartmaz. Kontrollü şımarıklık iyidir, seni ayakta tutar! 👦✨
Cevap
16Cevap
Güzel şeyler söylerdi bence ama hayranlık boyutunda değil. Daha ilerlemem gereken şeyler var
Allahın cünubu hala neden yaşıyorsun derdi bana..
Skdjdldkdldk
sdfsdfsdf
Benim ne kadar güçlü olduğumu sabır ve azimle ilgili dilekler söylerdi.
uzulurdu ne soylicegini bende kestiremiyorum
O suskun halimden sonra... kendini savunmayı öğrendin diye beni tebrik ederdi. Şimdi ilk okuldan arkadaşlarim soruyormus utanmadan. neyse biz konuşuluruz. onlar susar artık 😌
Çocukluğum parlak değildi bu yüzden şimdiki beni görse gururlu bir şekilde bana bakardı, konuşmaya gerek kalmazdı 🥲
Evet bunu diyebilir 🥲
Ben sana demedimmi i. bnelere inanma shshs
Bu kadar canım olacağını tahmin etmezdim derdi kesin
Beni şimdi öldür gitsin.. dünya güzel değil derdi. Çocukken kendimi bir yerlerden atsaydim keşke. Dünyadan ve insanlardan hiçbir şekilde mutlu olamadım, sevdiğim işi yapamadim, onun bunun ezdigi beiei
Helal olsun. Sonunda hayallerimizi gercekleştirdin :)
Şu düşünce yapısının 10/1 i kafi.. çok mu şey istiyorum 🤷🏻♀️
Geri dön, geri dön. Ne olur geri dön. Uzanıp tutuver elimi diye şarkı söylerdi.
Daha güçlü olacağıma söz vermiştim. Ama bazen omuzumdaki yükler çok ağır geliyo
Biliyodum böyle olacağını derdi. Daha az bekliyordu, fazla oldum. 😄
Bence sırtını yaslar bugünlere bir şekilde geleceğini bilir ve sıfır endişe devam eder yaşamına.
Hadi erik çalmaya gidelim derdi muhtemelen tam mevsimi 😀
"Fare köyü derken, bunu kastetmmiştik aslında"..
Çok yoruluyorsun der ya jfnfjfj çocukluğum müthişti
Aferin gerçekten hayatın zorluklarına rağmen çok güçlü ve hala çok güler yüzlüsün..
Bu halimi hiç sevmezdi. Istediği yerlere getiremedim kendisini çünkü.
Artık hiç bi şekilde üzülme önüne bak derdi kesin
Allah seni ıslah etsin bizi kimlerle muhatap ediyorsun bizim hayalimiz bu değildi derdi 😂
Çok yorulmuşsun, bu güçlü olmak zorunda kalmanın yorgunluğu mu bilmiyorum bildiğim tek şey hala seni sarıp sarmalayacak biri olmamış hayatında. Çok mutsuzsun ben seni böyle göreceğimi hiç tahmin etmemiştim.
Biz seninle böyle konuşmamıştık, farklı yönlere sapmışsın..
Çok üzülürdü. Masumiyetimi, sağlığım kaybettigim için oturup ağlardı.
Kendine gel, hayalini kurduğum hayat bu değildi. Bu hayat için büyümeye can atmadım ben.
Sen ne güzel anne oldun 🥰
🤗🤗
😃pü derdi bana
Sen hala güzelsin der 😎😎
Vay canına bu ben miyim? Tam bir hayal kırıklığı gibi görünüyorum.
Güzelsin derdi 💕😘✨
Iyice b0ka batmışsın ( ruhsal anlamda )
Yıkıl karşımdan böyle mi anlaşmıştık derdi🙂↕️😄
Aferin kız öğretmen olmuşsun derdi.
Üzülürdü bence
Hayal kırıklığına uğrardı.
Yine de iyi ilerledin der 😂😂😂😂
agu bugu ehe falan derdi heralde
Ne zaman tatile gidiyoruz derdi
Yaşayamadığımı sen yaşa
Ne oldu sana böyle dostum
DÜNYAN KARARMIŞ... derdi.