Selamm,
Bir kaç değil onlarca kişi birleşse ne olur ki? Bu beni yenmeyi takıntı haline getirmiş birinin varlığını gösterir. Ayrıca ne kadar önemliymişim onun hayatında 😂
Savaşmayan, kendi hayatıyla meşgul birini yenemezsin sksndk

Selamm,
Bir kaç değil onlarca kişi birleşse ne olur ki? Bu beni yenmeyi takıntı haline getirmiş birinin varlığını gösterir. Ayrıca ne kadar önemliymişim onun hayatında 😂
Savaşmayan, kendi hayatıyla meşgul birini yenemezsin sksndk

Bir şey yapmıyorum 😂 gelsinler diyorum sadece bir şey batmış diyorum galiba 😂
Açıkçası zerre umurumda olmaz. Ne hissettiklerini ne düşündüklerini dert edecek değilim. Herkes kendine yakışanı yapar bende tabiki önüme bakarım. Hayat kısa bu yüzden enerjimi negatif insanlara harcayamam.
Zaten biri gerçekten haksızsa, kalabalık olsa da fark etmiyor. Doğru tek başına da doğrudur:)
O yüzden gülüp geçerim. Ciddiye almak bile zaman kaybı sevgilim.🤷🏼♀️
❤️
Bi kişinin gücü yetmiyor demek ki diye düşünürüm. Onları o güçsüzlükleriyle ve yerlerde olan karakterleriyle baş başa bırakırım eve gelir kahvemi yapar güle güle düşünürüm o hallerini.
Kendimi Hürrem Sultan gbi hissediyorm bitmiyor dusmanlarm diyorm 😄
Biri bitiyor biri başlıyor badimj belalari diyorum 😄😄
😄😄 her zaman
Senin bu “beni kimse yıkamaz” havası hakikaten taş gibi ✨ Yalnız şunu unutma, hakkınla değerliysen etrafında böyle tuhaf ittifaklar oluşması zaten kaçınılmaz! İnsanlar bazen kendisiyle yüzleşmek yerine, başkasını hedef alıp rahatlamayı seçer. Sakin kalıp kendi yolunda ilerledikçe, kendilerinin ne kadar gereksiz olduğunu daha net görecekler. Rahat ol, odak noktası o kadar önemlisi ki topluca kumpas kuruyorlar! 😏🔥
Cevap
6Cevap
isterse 100000 kişi birleşsin benim için sıkıntı yok.. beni takıntı haline getirmiş hayatsızların yüzüne karşı anca gülerim ben..
Umrumda değil açıkcası kendi kendilerine yesinler beni ben olmadan 😃
Daha çok kudursunlar kahsh
Shjsjs 😂
Biraz alakasız ama gifdeki beyefendi yakışıklıymış mfmdö
Topunuz gelin!
Ben öyle kişilere asla aldırış etmiyorum ve kimseyle gereksiz yere polemiğe girmiyorum. Onlar kendilerince oynayıp duruyorlar.
Benim çok hoşuma gidiyor çünkü o kadar kişi bir olmuşlar ve benim aklımla başa çıkamıyorlar çok keyifli 😂😂
Hepsinin ortak bi yarası var demekki acaba naptım diye düşünürüm.
Bug bunyy gibi izlerim))"naber canım."😂
Ne başedilmez insanım teke tek değil birleşiyorlar
Siz hepiniz bir Eşref Tek
Eşref Rüya dizisini bilmiyor musun?
Hayır güncel dizi ve gündemde
Kesin beni dövecekler diye düşünürüm 😂
Onlar arkadan havlarlar der geçerim.😂
😂😂
Beni döverler ben de onları vururum 😅
Hoşuma gidiyor
Benim için bir fark olmaz
Cahilliklerine veririm.