Güncellemeler
1 yıl
Güzel söz, dengeli davranış deseler de kadının alternatifi çok, tek bir erkeğe yatırım yapmaz.
Ayda 30-40 alan erkeği sevmez
Ayda 30-40 alan erkeği sevmez
Kaç lira alan erkeği tanımak ister sever?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende genç ve güzel bir kadınım ama bir erkeğin cebine değil duruşuna karakterine ve bana karşı davranışlarına önem veririm sadece
Kadınlar güzel sözleri veya dengeli davranislar gösteren erkekleri sevmiyorlar sanırım.
Ben kursa gittim 20 tane kız vardı, ben eğlenceli olan biriyim, cidden samiki olduğumu hissediyorum ama babam torna tesviye ile uğraşıyor diye beni istemediklerini hissediyordum.
Sen öylelerine denk gelmişsen ben napim abicim
Ben bana iyi davranmayan erkeğin yüzüne bile bakmam ki bakmadım zaten bu güne kadar ya iyi davranacak bana karşı ya da defolur gidecek bu kadar basit
Ne kadar iğrenç bi soru
Öyle ama, kadına biraz para koklat peşinden ayrılmaz
Aylık 500 falan
Rüyanda bile görmezsin bu parayı yani daha çok beklersin canım
Doktor, mühendis olan adama duygusal yatırım yapar yani
Ben ne doktor ne de mühendisin peşindeyim adam olsun yeter bana
Tiktok videosu cekenler bile ayda 2yi goruyor.
Elinde telefon olupta fakir kalan herkes m@l
Bazen sadece malca şeyler yapmak istemez insan. O videoları çeken insanlar başkalarını rahatsız ediyor, saçma deneyler yapıyorlar ki insanları ceksinler
Alakası yok gayet iyiler var
Örnek ver lütfen merak ettim
Ruhi çenet?
Bir de telefonu olup para kazanmayan mal yazmışsın, sen nasıl ticaret yapıyorsun merak ettim telefonda
Kucuk capli infuluencirim
Ajansla calisiyorum yuzumu bile gostermeden instagram icerikleriyle link vererek para kazaniyorum. Arkadasin ruyanda bile goremezsin dedigi parayla 1 haftalik tatile yollandim reklam yaptim
Ruhi Çenet vakti olan bir adam. O kadar videoyu hazırlamak için insanların bir ekibi olması gerekir, yani telefonu olan her insan yapamaz
Köylüler köy hayatini ev hanimlari evin icini vlog cekerek para kazaniyorlar. Hohoooyyy ofis girller doktorlar herkes bu mecrada
Hayır arkadasim. Herkes para kazanmıyor, sen gorduklerinden ibaret saniyorsun her şeyi.
Başarıya saygi duyuyorum ama her başarı beraberinde parayı getirmiyor. Örneğin Bülent Ortaçgil gibi bir adam da kendi alanında başarılı fakat demet akalın kadar izlenme almıyor. Diyeceksin ki bana ne Bülent Ortaçgilden o da gitsin pop müzik yapsın, orada da insanın karakteri ortaya çıkıyor, yani her kalıba gelmeyen insanlar otekilestirilir veya dışlanır.
O doktor ve ofis girl dediğin insanlar da karakterlerini hiçe saymış kişiler olabilir.
İşini yapip reklamını yapan her doktor da izlenmiyor.
Reelslarda her meslek var gunluk yaptiklarini bile cekiyorlar ve ben bana reklamlardan gelen kiyafetleri tanitip etiketi uzerindeyken dolaba koyup satiyorum...
Beni takip etmen için yazmiyorum.
Bu benim instagram hesabım: ramazan. music34
Ben böyle müzik yapmayı çok seven biriyim çok takipcim de var fakat böyle şarkılar dinlenme almadığı için benim videolarim kesfete düşmüyor genelde. Çok sık video atmamak benim hatam ama bunu belirtmek istedim.
İnsanlar canlı müzikleri de çok fazla dinlemiyorlar artık.
Çok takipcim yok aslında ama örnek olması için yazdım
Yapay zekaya nasil kesfete dusecegini sor sarki paylasiyorsan uzerine sarkinin adini yanlis yaz yorum al... tiktoka yönel
Hastaghlerini iyi ayarls
Tamamdır teşekkür ederim