Gizli Üye(30-35)+1 yılBu saçmalık sözüm ona kendini uzman zanneden sözde ilişki koçlarının ortaya attığı palavra Bir kadın sürekli para harcatmaya kalkarsa Geri, zekalı değilsen derdiinin para olduğunu seni sevmediğini bilirsin Beni sevmeyen birine neden s, alak gibi aşık olacakmışım onu anlamadım ki Hayır bazı kadına ulaşmakta sorun yaşıyan zavallılar başka seçeneği olmadan bu enaytliği yapabiliyor olabilir. Buda sevgisi arttığından değil o kadına mecbur olduğundan yapıyor. Olayın bunla hiçbir alakası yok ki Ben zamanında böyle bir eskortu Eskort diyorum bana göre o kadın eskortluk peşindedir. Direk tekmeyi bastım böyle gurursuz görgüsüz edepsizliği midem kaldırmadı resmen dilenciliğe soyunmaktır bu Hiç utanmanız yok mu onuda anlamıyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSözde ilişki koçlarının kadınlara sıktığı palavraların başında gelir. Bu doğru olsa şu an erkekler için en değerli kadınlar Eskortlar olurdu. Bir kadın ikide bir para pul muhabbeti yapıyorsa Erkek onun sevgisine inanmaz ondan soğur. Ha seçeneği olmayan hiçbir kadının kolay kolay tercih etmeyeceği birisidir. Mecbur kadını paraylada olsa elinde tutmaya çalışır Bu kadar zavallının çok olması bu palavrayı doğru kılmaz. Bunu derecesi yüksek bir erkeğe yaparsanız direk şutu yersiniz.
00 Yorumla
Aslında erkekler para harcatan kıza herhangi bir ilgi duymaz, yani erkekler için önemli olan nokta birlikte olduğu kadından ne alacağı, onlar için önemlidir, yani para harcadığı kadından ne elde edeceğine bakar genelde bu cinsellik olur.
Çünkü biz erkekler kadınlar kadar olaya duygusal yönden bakmıyoruz.
Ama kimse harcadığının karşılığını almadan da hiçbir şey yapmaz.
00 Yorumla
Aşık olunup sevilecek kız zaten para pul peşinde değildir... Sevilen yürek verilen bir kız için para harcamak bir gurur vesilesidir o değere sahip ise.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılTabi yatırım yaptıklarını severler
10 YorumlaHaklı deveyi diken hesabı düzen böyle))
00 Yorumla
u +1 yılBen sevgilime para harcatmam hiç bir şekilde.. sadece onun mutlu olmasını isterdim.. zaten genellikle de erkekler para harcar kadına para harcatan erkeğin amacı farklıdır kadını kullanıyordur
20 Yorumla
+1 yılErkek eğer seviyorsa sevdiği için zaten gönlünden gelerek en kötü ihtiyaçları için bile olsa para harcar... sevmiyorsa ihtiyaçlarını bir kenara bırak herşeyi karşı taraftan bekler
00 Yorumla
+1 yılPara harcatan kızdan kastı ne burada önemli olan bu kalkıp bana Mercedes al derse gel tesiste 6 ay çalış derim mesela sjsjsjs en azından hak etsin. 🙏🫡
00 Yorumlaee zaten aksi neki kadından para alan kadına para ödeten adama adama denirmi ben hayatım boyunca hiçbir kadına hesap ödetmedim hayatımdaki kadınlardan bahsediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddiyatçı kadının sevgisine nasıl inanacakmışımda aşık olacakmışım bi halt anlamadım gitti Bazı zavallılar var kimse tercih etmediği için mecbur harcıyor enayi gibi valla herkezi bir tutarsanız yediğiniz tekmeyle kalırsınız benden söylemesi
00 YorumlaEnayi iseler olurlar. Oysa ki beyin bedava. Kullanmak için kılavuza falan da ihtiyaç yok yani.
00 YorumlaDoğrudur, seven erkek isteyerek alıyorsa bağlanır. Diğer türlü bir erkek kadın onunla parası için birlikdeyse o bunu zaten anlar.
00 Yorumlapara harcatan kıza aşık olurlar demek pek doğru değil ama aşık oldukları kıza para harcarlar demek daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılNelere olur nelereee... Tarlayı bağı bostanı satanlar var...
00 YorumlaSürekli b*kunu çıkartacak seviyedeyse sıkıntı
00 YorumlaSöyle bir şey her ilişkide emek harcanan ve şark edelim emek çok dahaa değerlidir bence
00 YorumlaAşık olmuyorlar ama. yatirim yaptım, emek verdim diye kolay vazgeçemiyorlar bence..
00 Yorumla
+1 yılBen hayatta kıza para harcatmam benim fıtratımda yok
00 Yorumla
+1 yılErkegine gőre kimisi pat diye dûsuyo o kisinin seyine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki asla harcamiyor 😞 senin taktiklerine ihtiyacim var
02 Yorumla- +1 yıl
Baştan yüz verdiysen zor artık
- +1 yıl
Taktik bencesi gelir mii🤣👍🙏
Şahsen ben olmam
00 YorumlaÖylesine olurlar zaten bence 😄
00 YorumlaBazilari seviyor bazilari sikayet ediyor
00 YorumlaBen olmazdım
00 YorumlaErkek adam harcar oraya takilmayin siz
00 Yorumla
+1 yılEsra Ezmeci yi birisi kırbaçlasin lütfen
00 YorumlaSevdiğim kadına para harcarım.
00 Yorumla
+1 yılKalitesi düşük bir soru olmuş😳
00 Yorumla
+1 yılEvet onlara oluyorlar zaten
00 Yorumla
+1 yılKendisi de nasipleniyorsa, aşık olur 😅
00 YorumlaToxic biriyse harcarım
00 Yorumla
+1 yıldoğru para harcatan
00 YorumlaKonu para harcatmak değil, karşılık görebilmek.
00 Yorumla
+1 yılesra ezmeci kim
00 YorumlaSevmiş ise aşık olur
00 Yorumla
+1 yılOlurlar
00 Yorumla
+1 yılOlmasınlar bence
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 YorumlaÖyle bir şey mi varmış.:D
00 YorumlaErkekler saf😅
00 YorumlaOluruz kölede oluruz