Erkekler aşık oldukları kızlara mı para harcar, para harcadıkları kızlara mı aşık olur?

Erkekler aşık oldukları kızlara mı para harcar, para harcadıkları kızlara mı aşık olur?

Hayır erkek kullanacağı yatağa atacağı kıza para harcar sadece yatak yoksa bir erkek bir kıza para harcamaz. genellikle bu şekilde oluyor çünkü
Hayatındaki kadına harcaması gerektiği için harcar. Bunun içinde aşık olmak şart değildir. Sevgilim diyorsan gerektiği yerde gerektiği kadarını harcamak gerekir
Hani kadınlar diyor ya erkekler paralarını yiyen kızlara değer veriyor diye, sence bu doğru mu?
Yanlış. Onu para yemeyi seven vasıfsız kadınlar söyler. Erkek zaten nerede ne harcaması gerektiğini bilir
Bazı kadınlar sevgilisinin parasını yemedikleri için ondan kıymet görmediklerini ve sevgililerinin para yiyici kızlara gittiğini söyler. Bu yanlış mı
Yanlış tabi. Böyle şeyler görünce bunları düşünenler kimse gerçekten aptal olduklarını düşünüyorum. Her şeyi para yoran insanlar ilişki yaşamasın aw😂
Erkekler de akıllı. Aşık olmadığı kadına masraf etmiyorlar
Erkekler kurnaz ajsdflkjf
Hep öyleler. Bir de kadına şeytan derler hıh
adsjkf erkeklerin kurnazlığı sadece kendilerine zarar verir asldjff
Yooo ilk para yedirir sonra karşılığı olarak kızı yer
Devir bozuldu. artık hem kızları hem paralarını yiyorlar alkdsjfjk
Onlar da az akıllı olsunlar
Aşk gözlerini kör etmiş asdjflkk
Hay öyle aşklarına
Aşkın şakası yoktur alskdjf
Teşekkürler 💫
Ricalar alkdsfj
Cevap
2Cevap
Para harcadiklari kadini kolay kolay birakmiyorlar diyelim masraf ettim kafasi jsjsjsj
Masrafını çıkarsın en azından aslkdlfj
Uzun uzun görüşlerde sohbet etmek isterdim ama inan bu soru o soru degil.. sinir geldi Bana jsjxjdjd
Neden ya fıstık gibi soru işte asjkdf
Soru guzel konu beni sinir ediyor jzjsjjd icimdeki nefreti kusmayayim
Kus ya ne olacak. Neden sinir oldun ki akljfd
😂olurum ben
Nedennnnn adskfjf
Bugun sinir olma günüm jsjjs birazdan gecer geleni geçeni tokatlayasim var
https://youtu.be/h7QL2GbjsVU
aslfjdsjkf izlerken rahatladım akldsfdf
😂😂
Evet hatta kızla bir şeyler yaşıyorsa köle olur zaten türk erkekleri olarak başımıza ne geliyorsa bu kadın düşkünlüğü yüzünden geliyor.
Sevdiğine para harcar
Kendilerini kullanan kızlara para harcarlar.
Eveeet Allah’ım nasip et amin💙
Neyi nasip etsin askjdf
Yani mesela adamın serveti 300 TL, 100 TL'sini sana harcadı. Böyle bir şey mi istiosun
100 bin TL ile bişi gelmio ki alkjsfd
Aynen
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?