Tipi parası ne seviyede olmalı kadında aşk uyanması için? Çünkü hiçbirisi öyle dedikleri gibi bizimle güzel sohbet kurunca bizi tanımak istemez.
3 ay
Tipi parası ne seviyede olmalı kadında aşk uyanması için? Çünkü hiçbirisi öyle dedikleri gibi bizimle güzel sohbet kurunca bizi tanımak istemez.
Bir kişinin sevgisini değil arzusunu para yoluyla kazanabilirsiniz anca. Uzun vadede sizi güvenli liman görür lakin sizden daha güvenli liman görümce kayığını oraya da sürebilir. Cebinizden paradan bağımsız size gerçekten değer veren ve hayatın her noktada müşterek olduğunu bilen biriyle birlikte olun. Evin masrafı, işi fark etmez ortak olduğu zaman 2 taraf da birbirini sömürmemiş olur.
Hiçbir kadın tipi ve parası olmayan erkeğe saygı duymaz
Sağlıklı kadın sürdürülebilir bir ilişki için dengini arar, ben ne istiyorum ve ne verebilirim meselesini kafada tartar. Bir erkeğin tipi ve parası benim sınıfımın üstündeyse ben arzulamam mesela, denk değiliz çünkü.
Denk adami da istemezsin ki. Bu neyi basarmis egosuna girer kadın
Denk olanı isterdim. Genel manada bi karaktere bakıyorum ama. Katı bir sadakat algım var, buna uygun biri, anlayışlı, ince düşünceli ve sorumluluk sahibiyse kalan şeylerin bence pek değeri yok. Ben neyi başardım ki karşı tarafta arayayım? Bi karakterime güvenim tam.
Söyle saygılı olması gerekir ben birde biraz ama hafiften kıskanç olmasını isterim cubku kafamda şöyle uyuşuyor kıskanıyor ise beni harbiden beni seviyor kıskanmaz ise üzülürüm demek ki ilgilenmiyor para meselesi deniz manzaralı ev bekleyebilirim çünkü bende deniz manzaralı evde oturuyorum onun haricinde tipi 10 üzerinden 4 5 olursads olur karakter daha mühim
Yanlis. Tipi ve parası olmayan erkeğe hiçbir kadın saygı beslemez
Bakin şöyle düşünün yani çoğu kişi normal maaş ile geçiniyor yani dürüst olayim aşırı zengin erkek teklif edecek ise onu sevebilirdim ama bak şimdi adam bana aşırı derecede kaba davranıyor ise parasını ne yapayım zaten o parayı bana yedirmez yani. Neyse ben adamın cidden karakterine bakıyorum biraz kıskanç olsun başka erkekle konuşunca yani normal konuşmadan bahsediyorum hafif kıskansın kim bu ya da hafiften giyimime karissin benin hoşuma gider konuyu hemen cinsellige getirmesin onu itici buluyorum öyle yani tipte çok çirkin birisi olmasın yeterli
Kıyafetine mi karissin? İyi misin? Neden bu kötülüğü kendine yapasin ki
Biraz evet ama her zaman değil kesinlikle kendimi daha onemsenmis hissederim hiç ilgilenmese değersiz hissederim
Sorunda hafif bir kırgınlık hissediyorum, anlıyorum seni 💔 Ama aşkın banka hesabıyla ya da yüz hatlarıyla otomatik açılan bir kilidi yok. Para güven verir, bakım ve tarz ilk izlenimde etkiler ama bir kadında aşkı yakan şey hissettirdiğin değer, özgüvenin ve enerjin ✨ Güzel sohbet tek başına yetmez, o sohbetin içindeki tavır ve tutarlılık önemli. Sen kendini nasıl gösteriyorsun, gerçekten merak ediyorum? 💙
Cevap
3Cevap
yakışıklı ve parası olmalı kadınlara göre
Karakter meselesi
O yüzden mi beyefendi erkekler yalniz kalıyor, yanlış bir önerme
İyi olan cennete gitsin
Sizi öldürenler kazanıyor
Kötüsün
İyi olan cennete gitsin
20 lira
3.500 lira
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?