Kişilik & Karakter 11 gü İstiklal marşı okunurken ayağa kalkılırmı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Staddayım güvenlik olarak maç var biz ayağa kalktık ama üç tane polis kalkmadı bişeyde diyemedik? İstiklal marşı okunurken ayağa kalkılırmı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) 11 gü Saygı için kalkmak gerekir ama sırf kalkmadılar diye de vatan haini olduklarını düşünmüyorum o polislerin 1 1 Yorumla Soran 11 gü burada bizim amir dedi Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 172b cevap paylaştı. isteyen kalabilir 1 0 Yorumla
Üyenin1tanesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 11 gü ben kalkıyom kalkmayana da bir şey demm 1 1 Yorumla Soran 11 gü burada bazıları hain falan dedi polislere Yorumla
Günesinkadini Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 11 gü Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı. Saygı saygı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Saygı için kalkmak gerekir ama sırf kalkmadılar diye de vatan haini olduklarını düşünmüyorum o polislerin
burada bizim amir dedi
isteyen kalabilir
ben kalkıyom kalkmayana da bir şey demm
burada bazıları hain falan dedi polislere
Saygı saygı