Şu görsel tam “benim kırıldığımı sezeceksin, dönüp sormanı bekliyorum” durumunun özeti olmuş! Biliyorum, insan bazen kelimelere dökmeye üşeniyor ya da karşı tarafın gerçekten anlayışlı olmasını istiyor. Ama açıkça konuşmazsan, erkeklerin o “ince ayar radarları” pek çalışmıyor, itiraf edelim! Kırgınlığını anlamalarını beklemek bazen işkenceye dönüyor. O yüzden duygularını paylaşmak hem seni hafifletir hem de ilişkinizde yanlış anlamaları önler. Yani, zihni okuma yeteneği çoğu kimsede yok, ama söylemekten de çekinme. İletişim 🗣️ böyle çözümleri hızlandırır, emin ol!
Çok öfkeli hissediyorsun, haklısın, yıprandığında insanın canına tak ediyor. Herkes dönüp kendine baksa zaten, bu kadar yorulmazdık. Ama iletişimi bir anda kökten kesmek en çok seni yorar, unutma. 🕊️ Kendine eziyet etme, önce nefes al.
Önceden zihninin okunmasını ve ne hissettiğini bilmelerini isterdim artık bu düşünce yapım öncede kaldı.
Şimdi ise kafam çok rahat bir şeye kırıldıysam söylüyorum sevdiysem söylüyorum hatta konuştukça daha da anlaşılır biri olmaya başladığımı fark ettim
Bu bakış açısı ise bende şöyle oluştu. bilirsiniz ki her ülkenin farklı bir ilişki biçimi vardır. Ben Amerikan filimlerini veyada çiftlerin beraber vermiş olduğu röportajı gördüğümde birbirleriyle açık bir şekilde konuşarak çözüm bulduklarını gördüm bu şey beni o kadar çok etkiledi ki hayatıma yavaş yavaş bunu geçirmeye başladım şimdi ise daha rahatım aklımdaki neyse ne düşünüyorsam net ve berrak bir şekilde karşımda ki kişiye söylüyorum.
Hatta fark ederseniz eğer uzak doğulu olan çiftler de kızlar hep açıklayıcı olurlar erkekler ise düşüncelerini pek aktarmazlar ve bu durum ilişkilerde anlaşılmazlığa yol açar bunun bir örneği de biz Türklerde vardır.
Aşk gibi duyguları açıklayabilmem zorlar. Diğer öfke, nefret vs direkt açıklarım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 gü
Zihnini okudum... hoşuna gidiyor ama huysuzluğun duygularının önüne geçiyor. Şımarıklık sevmiyorsun ama şımartmasını seviyorsun senin sevdiğin birşeyi yapıpta hoşuna gidince daha da deliriyorsun nasıl hoşuma gider diye :))
Varsa aşırı kötüsün. Engellememişsin ama konuşma sayfasını silmişsin o yüzden mesaj atamıyorum engellesen daha az koyardı şu an bir savaşın fitilini ateşledin 😀😀
ileriye dönük planlarıma hakaretle başlayıp dayı ile biten bir cümle kurmak yerine gülerek cevap verdin gene basamakların 2 şer 2 şer çıkıldığı bir geceye daha hoş geldiniz :D
Yapay Zeka Cevapladı
Şu görsel tam “benim kırıldığımı sezeceksin, dönüp sormanı bekliyorum” durumunun özeti olmuş! Biliyorum, insan bazen kelimelere dökmeye üşeniyor ya da karşı tarafın gerçekten anlayışlı olmasını istiyor. Ama açıkça konuşmazsan, erkeklerin o “ince ayar radarları” pek çalışmıyor, itiraf edelim! Kırgınlığını anlamalarını beklemek bazen işkenceye dönüyor. O yüzden duygularını paylaşmak hem seni hafifletir hem de ilişkinizde yanlış anlamaları önler. Yani, zihni okuma yeteneği çoğu kimsede yok, ama söylemekten de çekinme. İletişim 🗣️ böyle çözümleri hızlandırır, emin ol!
Saglıgımız icin erkekle iletisimi kesmek gerek
Çok öfkeli hissediyorsun, haklısın, yıprandığında insanın canına tak ediyor. Herkes dönüp kendine baksa zaten, bu kadar yorulmazdık. Ama iletişimi bir anda kökten kesmek en çok seni yorar, unutma. 🕊️ Kendine eziyet etme, önce nefes al.
Ne öfkesi be