Söyleyemem🙄
İçime kapanık biriyim de biraz 🙄
Mutlu akşamlar 🌺

Söyleyemem🙄
İçime kapanık biriyim de biraz 🙄
Mutlu akşamlar 🌺
Selamlar,
Evet duygularımı çok ve rahat bir şekilde ifade edebiliyorum. Bu konuda kendime fazlasıyla güvenen bir insanım. İçimdeki ve dilimde ki neyse karşımda ki insana açık açık söylerim. Hayat böyle şeyleri içimde tutamam. İlla ki bir yere bağlamam gerekiyor.
Evet açıkça ifade edebilirim özellikle acı duygusunu en üst seviyede öyle bi ifade ederimki ev inler ortanca kız kardeşim ve küçük kız kardeşim beni arada sırada döverler canım öyle aşırı derece çok ama çok yanar ve acı eşiğimde düşük acıdan öyle bi bağırıp ağlarım acı bi şekilde özellikle küçük kardeşim acı duygumu doruklara çıkarır öyle bi canım yanarki ses tonum değişir böyle derinden ve gür bi şekilde aaaaaaaaaa diye bağırıp acıdan ağlarım bide ver vurduğunda önceki vuruştan daha çok acitiyo tüm hücrelerimde hissediyom o acıyı dayak yedikten sonrada belimin yanına çikolata sürüyorlar dayak yediğim belli olsun diye tanıdıklarımız da çikolatalı belimi görünce dayak yediğimi anlıyorlar dayak kıyafetlerim var bazen onları giydirip dövüyorlar en son giydiğim dayak kıyafeti uzun kollu beyaz kazak uzun kollu yarım siyah süveter ve altına siyah etek belimin yanınada çikolata sürmüşlerdi 3 gün boyunca sıcakta öyle dolastim 7 24 gecede bunla yattim
şu an çok moralim bozuk ağlamak istiyorum babamın dayısının oğlu vefat etmiş değerli sevdiğimiz bir insandı zile bastım kapının eşinden adımı mı attım kötü haberi aldım 😐
Sıkıntı tine
Cevap
60Cevap
Evet kolayca ifade edebilirim
Açıkça söylerim. Bir şeyleri gizlemek, boş yere uzatmak gibi. Söylerim, karşılığı varsa vardır yoksa da yoktur.
Ben de. Ama burdan rahatça yazabiliyorum. KS yi o yüzden çok seviyorum. Bence, soru, yorum ve hele mesajlaşma çok güzel. Ne dersin?
Eğer karşı taraf kapalı bir tip ise, bana gel imalarında bulunup, etkileşimime yanıt vermiyor ise bu da bana duygularını ifade etme demektir zaten..
Tam tersi olursa zaten otomatik ilerler her şey.
Yazmama ya da karşındakine anlatmama gerek yok benimle oturup sohbet eden beni tanımak isteyen biri zaten bir süre sonra anlar.
Eskilerin bir lafı var o benim için karşılanmış.
Ya olduğun gibi görün , ya da göründüğün gibi ol.
Resimde ki yazinin aynisi bende pek söyleyemem
söylerim söylemesine de reddedilmemek için söylemiyorum :D :D
Bekledikçe içimde büyük birikir rahatsız eder. O yüzden hislerimi hemen söylerim
Ben hep ifade edebildim için başarılı oldum... ne olacak en fazla hayır diyecek... mesela KS de edameda06 ya Ankara 'da olduguniçin yemek teklifi ettim kabul etmedi
Bazı hislerin tercümanı olmaz. Dili dönmez insanın anlatmaya. Sadece hissettirilir.
Onun dışında bütün duygularımı kolayca ifade edebiliyorum.
İfade ediyorum hatta ettim ama olmadı. Bu yaşadığımız hayat ile ilgili birazda. Artık hayatımda komple büyük değişiklikler yapmayı planlıyorum. Zira bazı şeyleri değiştirmek çok zor.
Edemem. Bazen bunun bir çok sebebi olabilir. Çekingenlik tamam ama diğer sebepleri aşmam imkansız.
evet yapım gereği kendimi duygularımı ifade ederim
Niyet eder ve söylerim. En güzeli insanlara seni seviyorum demek.
Kendimi her konuda kolayca ifade edebilirim, duygular da buna dahil.
Evet şu an Aşk olmak istiyor kalbim ama beynim uğlaşmak istemiyor Bunlarda Duygu
Bazı konularda bilinçli belli etmem onun dışında ederim
Al benden de o kadar! Bana göre 'Boğaz Köprüsü'nden atlamak daha kolay... Yeminle hem de...
Eskiden kapanıktım bende şimdi kaybedecek birşeyim yok deyip ifade ediyorum valla
Ederim evet. Huzurlu keyifli akşamlar dilerim herkeze
Duyguya göre değişir. Hoşlanıyorsam soylerım cekınmem
Hayır bazen kelimeler kifayetsiz kalıyor. Dilimde kalıyor.
Bağlama çalarken duygularım müziğe dönüşüyor duygularımı müzikle ifade edebiliyorum
Ederim neden saklayayim saklayıp içime sıkıntı vereceğine söylerim karsimdakine sıkıntı versin
Çok içime kapanık biriyim duygularımı kimse anlamıyor o yüzden çevremde kimse kalmıyor ve bu durum çok sinir bozucu
Birçok duygunun içinde olupta kendime bunu anlatamadigim nadir zamanlar oldu. Şimdi anlat desen anlatamam ah bi anlasam bı anlatsam.
Çok duyguluyum hissedersem gözlerim dolar kırılınca kendime gelemiyorum üzüntü yıkıp geçer bütün duygularımı🧐
Hayır maalesef kalbim derin bir okyanus gibi içi anlatamadıklarım ile dolu ve bazen öyle bir an geliyor ki taşıyamıyor gibi hissediyorum.
hayir genelde içime atarım ama zamanı geldiğinde acısını çıkarırım
Ne hissediyorsam öyle davranırım ve ne hissediyorsam söylerim de net biriyim ama kırıcı da değilim
HAYIR HAYIR HAYIR hep özenirim aşkböceği olan insanlara
Çabuk belli ederim
HHayır
Evet ediyorum açık sözlüyüm
Söylerim içimde tutamam
Ewet efendim edebiliyorum
Konuya ve yerine göre değişir
Söyleyemem bende içime kapanigim
aşırı duygu içeririm :) duygusalım
En sıkıntı yaşadığım konu o
Ederim
Bazen evet bazen hayır